ODBOJKA

OK CENTROMETAL Deni Vuk: ‘Devetim mjestom nismo zadovoljni, ove sezone smo podbacili’

Odbojkaši Centrometala niz godina brane međimurske boje u elitnom rangu natjecanja, a kako je sve prošlo nakon iznenadnog prekida prvenstva u Superligi pitali smo njihovog igrača Denija Vuka.

eMedjimurje: Deni za početak nekoliko riječi o Vama i kako ste se našli u svijetu odbojke?
Deni:
Dolazim iz Nedelišća i imam 25 godina. Po zanimanju sam viši fizioterapeut te radim u Fizikalnoj terapiji Alen Horvat. Odbojkom sam se počeo baviti zahvaljujući Jadranku Kiriću, mojem prvom treneru koji je pokupio nas klince iz OŠ Nedelišće i zainteresirane dečke iz ostalih sela u Međimurju, tako je sve počelo.  

eMedjimurje: Odbojkaši Centrometala sezonu su završili na 9. mjestu Superlige, koliko ste zadovoljni rezultatima?
Deni:
Zbog prevencije širenja COVID-19 naša liga je prekinuta te zaključena prema zatečenom stanju. Devetim mjestom nismo zadovoljni, naš cilj je svake sezone napraviti što bolji mogući rezultat, ove sezone smo podbacili. Treba naglasiti i da nismo ugrozili opstanak u Superligi, ali mi se ne zadovoljavamo s donjim dijelom tablice.

eMedjimujre: Vjerujemo da je u domaćim susretima bila važna podrška publike?
Deni:
Bez naše publike sve ovo ne bi imalo smisla. U publici prednjače naši bivši igrači, uprava te naše obitelji. Naša publika je poznata kao najvatrenija u ligi, ako pitate bilo kojeg igrača iz ostalih klubova gdje je najneugodnije gostovanje, reći će vam u Atonu.

eMedjimurje: Ove sezone ste bili puno uspješnii kod kuće. Toliko je lakše igrati u Atonu?
Deni:
Svakako. Aton je naš dom, znamo svaki detalj dvorane. Tu su naši ljudi, osjeća se velika podrška i to nas dodatno nosi.

eMedjimurje: Kako izgleda Vaš radni tjedan, koliko puta trenirate?
Deni:
Treniramo jedan put dnevno svaki dan, dok za vikend imamo utakmice. U ponedeljak imamo teretanu, dok su ostali dani u dvorani.

eMedjimurje: Kako su izgledale pripreme uoči same utakmice, gledate li kakve analize protivnika i na koji način se pripremate za svaku utakmicu?
Deni:
Protivnika analiziramo tijekom tjedna na treninzima i pripremamo taktiku, imamo snimke svih ekipa pošto se svaka utakmica u Superligi mora snimati. Svaku našu utakmicu možete pratiti uživo na našem youtube kanalu.

eMedjimurje: Kakvo je stanje u svlačionici, družite li se međusobno i izvan parketa?
Deni:
Naša ekipa je već duže vrijeme na okupu, svi smo jako dobri prijatelji te se družimo i izvan parketa.

eMedjimurje: Kako usklađujete odbojkašku Superligu, treninge, posao i obitelj?
Deni:
Svi naši igrači rade ili studiraju, nakon toga u večernjim satima treniramo i vikendom imamo utakmice. Za takav ritam potrebna je velika ljubav i volja prema odbojci da sve skupa uskladimo. Ono sitno slobodnog vremena što ostane provodimo sa svojim obiteljima i boljim polovicama.

eMedjimurje: Kakvi su odbojkaški planovi i želje za sljedeću sezonu?
Deni:
Cilj je ostaviti ekipu na okupu, eventualno pojačati s nekim kvalitetnim pojačanjem te bitno popraviti stanje na tablici Superlige.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije