Zlato i dva srebra Filipu Turku na plivačkom mitingu u Čakovcu

Plivači Gradskog plivačkog kluba “Međimurje” zabilježili su sjajan nastup na14. Božićnom plivačkom mitingu u Čakovcu koji je i ove godine uspješno organizirao gradski rival ČPK. Miting je bio međunarodnog karaktera, a natjecalo se 340 plivača različitih uzrasta u jedanaest predviđenih disciplina.

GPK Međimurje nastupilo je sa trinaest plivača, a rezultati su bili više nego dobri čime su se veselila djeca i roditelji, a ponajviše trenerica Marina Cimerman, kojoj kvalitetan rad polako dolazi na naplatu. Najzapaženiji rezultat je ostvario kadet Filip Turk sa osvojenim prvim mjestom u disciplini 200m leđnim stilom, drugim mjestom u disciplini 50m leđnim stilom i drugim mjestom u disciplini 200m slobodnim stilom.

Vremena postignuta ovim plasmanima jamče Turku borbu za sam vrh hrvatskog kadetskog plivanja na predstojećem Prvenstvu hrvatske u plivanju u 25-metarskom bazenu. Sjajan rezultat i osvojeno treće mjesto u disciplini 50m leđnim stilom ostvario je i Rino Mikac kao i još par dobrih plasmana u ostalim disciplinama.

Junior Ivan Modrić plivao je disciplinu 100m leđnim stilom izvan konkurencije, a postignuto vrijeme od 1.02 min. jamči mu nastup na državnom prvenstvu. Za svaku pohvalu su i rezultati isplivani od strane mlađih plivača Davida Kovačevića, Karla Tomašića, Tomija Mavrina i Lovre Pepelka koji su bitno popravili isplivana vremena i u budućnosti će sigurno biti oslonci Plivačkog kluba Međimurje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije