ODBOJKA

ŽOK KAŠTEL Iznimno zadovoljni rezultatima

U sezoni 2019/2020., koja je nažalost prerano završila, u Ženskom odbojkaškom klubu Kaštel su iznimno zadovoljni rezultatima.

Za osvrt na sezonu zamolili smo Predraga Peršaka koji nam šalje najave i osvrte na rezultate Kaštela: ‘Iako vrlo pomlađena i promijenjena seniorska ekipa koja se natječe u 1. B ligi osvojila je fantastično 4. mjesto od ukupno 12 ekipa. Kao novajlije u ligi na početku sezone smatrali smo da bi realan cilj bio  ostanak u ligi, no cure su ozbiljnim pristupom i radom pružile odlične igre te potpuno zasluženo ostvarile povijesni rezultat. Bravo za sve igračice!

S drugom ekipom  ŽOK  Kaštel II, koja se natječe u 2. HOL sjever također smo prezadovoljni jer je osvojeno odlično 3. mjesto u konkurenciji 14 ekipa. Kako se radi o mladim igračicama, koje polako kucaju na vrata prve ekipe možemo zaključiti da će se i narednih godina u Kaštelu igrati odlična odbojka te da trener seniorske i druge ekipe, prof. Marko Obadić ne mora strahovati za igračku budućnost kluba.
Kaštel III  se natječe u 3. MOL sjever i to je ekipa koja okuplja igračice koje se tek polako privikavaju na veliku odbojku i svladavaju osnovne elemente ‘ozbiljne’ odbojke tako da je cilj afirmirati igračice, a rezultat je u drugom planu.  Iako je ekipa osvojila  9. mjesto od 11 ekipa, u klubu smo zadovoljni ostvarenim jer ima još puno prostora za napredak te sve više cura stasa u prave odbojkašice pod vodstvom trenerice Darine Novaković.
Ono što veseli sve u klubu i oko njega, to su naše najmlađe igračice koje nastupaju u dvije kategorije, i to u ligi mini odbojke (dvije ekipe Kaštela) te u ligi mala odbojka.  Prof. Željka Obadić radi odličan posao te su naše najmlađe cure, početnice (druga ekipa ŽOK Kaštela) u mini odbojci osvojile  2. mjesto od 6 ekipa, dok je prva ekipa, u mini odbojci zauzela također odlično 2. mjesto. Koju godinu starije cure koje igraju ligu male odbojke osvojile su odlično 3. mjesto od 8 ekipa.
Svime navedenim izuzetno smo ponosni i prezadovoljni te se  nadamo  da ćemo i u narednim, nekim zdravijim i boljim vremenima nastaviti postizati još bolje rezultate. Ovom prilikom željeli bismo zahvaliti svim našim najboljim i najvjernijim navijačima (bubnjarima i trubačima) bez kojih sigurno ne bi bilo moguće ostvariti postignute rezultate te našem neizostavnom tajniku Renatu Frančiću koji odrađuje lavovski dio posla.
I za kraj jedno veliko HVALA gosp. Novinščak Nikoli i tvrtki Promming koja se pobrinula da naše igračice zasjaje u  novim garniturama dresova te svim ostalim sponzorima i dobrim ljudima koji nam na bilo koji način pomažu kako bi što lakše ‘preživjeli’ sezonu. Ajmo Kaštel !!!’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije