Josip Francki Joja, 2. kolo: Bodovi pripali favoritima

U drugom kolu favoriti su opravdali svoj status i uknjižili nova tri boda. Prva jutarnja utakmica umalo nije bila kobna za TMT jer se nisu pojavile njihove zvijezde.

Ekom je poveo već na saamom početku, prvi dio završio je neriješenim rezultatom 3-3. U drugom dijelu kapetan Fric postiže vodeći pogodak. Pogrešku vrlodobrog vratara Ekoma Bobičanca u samam isteku utakmice kažnjava Florijanić petim pogotkom.

Palatin predvođen najboljim igračem lige Danijelom Štefuljem nije drhtao pred ofenzivom Partizana i sa njegova četiri pogotka ostvario planiranu pobjedu. Najave da Limarima neće biti olako sa Venerom Korner se obistinila. Venera predvođena vrlo dobrim Vukovićem i Korunićem imala je do posljednje zvižduka suca Žganeca povoljan rezultat 5-5.

Tada Goran Kerman nepotrebno ruši na liniji šesterca Bubeka i omogućuje Limarima da pogotkom Vibovca dođu do pobjede.

Ekipa Čape Gurman popunila je svoju eipu i vrlodobrom igrom Gačala i Markovića ubilježila dvocifrenu pobjedu. Ekipa Gojanec CB Hantek došla je na utakmicu u zakazano vrijeme. Njihovi protivnici Veteran Strahoninec otkazao je svoj nastup u ligi te su svoj termin Zagorci odigrali kao trening utakmicu.

Sljedeće kolo donosi dobru utakmicu ekipa Gojanca i Venere,te odigravanje zaostalih utakmica sa ekipom Savčara(teremini će biti naknado određeni).

Na listi strijelaca vodi Danijel Štefulj (Palatin Fotex) 6 pog. Slijede ga sa 5 golova Šol (TMT) i Ister (Gojanec CB Hantek). Na trećoj poziciji sa 4 pogotka poredali su se Plaftak i Đorđević (TMT), Novak (Palatin) te Bašek i Vibovec (Limarija Vinković).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije