ATLETIKA

OTKAZIVANJE UTRKA Odgođeni Čakovečki polumaraton, Svetomartinska Mura, Proljetni kros i Kros liga Globetka

Zbog izvanredne situacije s korona virusom u Atletskom klubu Međimurje otkazali su treninge i svakodnevne aktivnosti, a isto se odnosi i na organizaciju utrka u prvom dijelu sezone.

Tako će između ostalih odgoditi 4. Čakovečki polumaraton Zrinskih koji se trebao održati 26. travnja. Novi termin utrke potvrdit će kada budu sigurni da je pošast zvana Covid 19 iza nas, ali za sada zabilježite da će se 4. Polumaraton Zrinskih, ako zdravstveni uvjeti to budu tada dozvoljavali, održati u nedjelju 15. studenog.

Osim Čakovečkog Polumaratona odgođene su i ostale utrke u Međimurju u organizaciji AK Međimurje u ožujku i travnju, a to su : Svetomartinska Mura, 20.03., Proljetni kros, 28.03. i Kros liga Globetka-3. kolo , 07.04.

Osim ovih već je odgođena Trail utrka Čakovec Štrigova u organizaciji PD Bundek predviđena za 29.03., TK Rudar odgađa 2. kolo kros lige Rudar u Murskom  Središću predviđene za 04.04., a do daljnjeg se neće održavati ni Liga tri mosta u Donjoj Dubravi, koja se trči svake nedjelje od sredine veljače pa do sredine travnja.

O novim terminima svih otkazanih utrka, kao i o izgledima za (ne)održavanje utrka planiranih u svibnju i lipnju obavijestit će vas u drugoj polovici travnja. Do tada čuvajmo zdravlje i pridržavajmo se uputa stožera Civilne zaštite kako bismo nakon što ovo mračno razdoblje završi mogli sa što manje zdravstvenih problema nastaviti sa svim aktivnostima pa tako i trčanjem.

Svojim sportskim aktivnostima u normalnim okolnostima ‘činimo pravu stvar’ kako za sebe tako i za one koje svojim primjerom motiviramo za početak bavljenja sportom, no u ovom slučaju moramo to pokazati i na drugi način, prije svega odgovornim ponašanjem.

Kao što stara poslovica kaže, da nakon kiše dolazi sunce, tako će biti i ovom prilikom, a nakon svega bit će nas još više i bit ćemo još jači!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije