DONJA DUBRAVA

NOVO VODSTVO Stanislav Žinić novi predsjednik TK Dubravčan

U subotu u općinskoj vijećnici je održana redovna izborna skupština TK Dubravčan. Stanislav Žinić zamijenio uspješnog Kristijana Krušelja.

Skupštini su, uz tenisače, prisustvovali i Janja Kovač, predsjednica općinskog Odbora za kulturu, sport i udruge te predstavnici ostalih dobravskih udruga. U svom izvještaju o radu u 2019. godini Kristijan Krušelj, predsjednik kluba,  je istaknuo brojna natjecanja koja je klub organizirao minule godine. Posebno je istaknuo osvajanje Veteranskog prvenstva Međimurja (četvrtog u posljednjih pet godina) te Ljetnu tenisku ligu (popularnu Piramidu) u kojoj je minule godine sudjelovao 51 natjecatelj.

Skupština je ima izborni karakter pa će klub u novom četverogodišnjem razdoblju voditi: Stanislav Žinić, predsjednik,  dopredsjednik će biti Kristijan Krušelj, a tajničke poslove obavljat će Anđelko Lisjak. Uz njih, u sedmeročlanom Upravnom odboru bit će: Petar Horvat, Jerko Tišler, Miroslav Pogorelec i Nino Dulikravić. Nadzorni odbor činit će: Saša Friščić, Goran Čižmešija i Zoran Bali.
U planu rada za 2020. godini novi je predsjednik kao prioritetni zadatak izdvojio izgradnju trećeg teniskog terena. Kako je skupština održana u predvečerje Međunarodnog dana žena tenisači su tri svoje članice darivali prigodnim poklonima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije