NOGOMET

ŽUPANIJSKE LIGE Hodošanu domaći bodovi, bez pobjednika u Macincu i Pribislavcu

U Prvoj županijskoj ligi dva izjednačena susreta i jedna domaća pobjeda.

U 1. ŽNL u Pribislavcu su Polet i Dubravčan završili 1:1 gostujućim golom u prvomd ijelu i golom domaćina u nastavku.

I u Macincu bez pobjednika. Prvo poluvrijeme bilo je bez golova. U 50. minuti domaćin postiže gol za 1:0 iz kaznenog udarca. Gosti vraćaju na 1:1 u 70. minuti. U 75. minuti Centrometal ostaje s igračem manje, ali rezultat se ne mijenja. Susret je pratilo oko 300 gledatelja.

Hodošan je bio bolji od Podturna 2:0 s oba gola u drugom dijelu. Gostujući predstavnik nam je rekao da su imali pet velikih prigoda koje nisu znali realizirati i za to su kažnjeni.

1. ŽNL:  subota Polet (P) – Dubravčan 1:1, Centrometal – Graničar (K) 1:1, Hodošan – Podturen 2:0, nedjelja u 15:00 sati Trnovec – Bratstvo (J), Jedinstvo (GM) – Galeb, Kraljevčan 38 – Spartak, Naprijed – Trnava, Sloga (Š) – BSK.

2. ŽNL – skupina A: Sedmica Draškovca

Draškovec je bio uvjerljiv domaćin protiv Croatije slavivši 7:0. Već je na poluvremenu bilo velikih 6:0 i pitanje pobjednika je bilo riješeno.

2. ŽNL – skupina A: subota Draškovec-Geothermae – Croatia 7:0, nedjelja Međimurje-Čakovec – Bratstvo (P), Mladost (D) – Jadran, Mladost (I) – Borac (DH), Budućnost (P) – Drava (DM), Borac PMP – Vidovčan, Radnički – ČSK. Omladinac (DS) je slobodan.

2. ŽNL – skupina B: Domaće pobjeda u Savskoj Vesi i Vučetincu

U Savskoj Vesi je Bratstvo dočekalo Hajduk Brezje i pobijedilo 4:0. Sve je riješeno prvo poluvrijeme koje je završilo 3:0.

Domaća pobjeda Vučetinca

Vučetinc je bio bolji od Omladinca (M) 2:1. Poluvrijeme je bilo 2:0. U nastavku su gosti smanjili iz kaznenog udarca. U domaćim redovima zaigrala su dvojica Japanaca i jedan od njih je bio strijelac.

2. ŽNL – skupina B: subota Vučetinec – Omladinac (M) 2:1, Bratstvo (SV) – Hajduk (B) 4:0, nedjelja u 15:00 sati Budućnost (M) – Mura, Venera PMP – Plavi (Pek.), Sokol – Sloboda (S), Strahoninec – Pobjeda, Sloboda (M) – Hajduk (Š), Mali Mihaljevec – Zasadbreg 77. Donji Koncovčak je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije