Grand fight: Velika borilačka priredba i oproštajni meč Siniše Kovačića

U subotu, 22. prosinca u dvorani OŠ Sračinec, Fight Club “Kovačić” i Pit bull gym Sračinec organiziraju borilačku Grand fight – Simply the best priredbu gdje će borci F.C. Kovačić nastupiti protiv boraca iz Austrije, Mađarske i Švicarske. Na toj priredbi jedan od osnivača i trener u F.C. Kovačić Siniša Kovačić imati će svoj oproštajni meč, odnosno posljednji puta će ući u ring kao borac, pišu Varazdinske-vijesti.hr.

Siniša je 24 puta bio prvak Hrvatske u 6 različitih borilačkih disciplina,prvak mediterana u savate boksu, prvak Europe u savate boksu, prvak Europe u Full contactu,interkontinentalni prvak u full contactu,svjetski prvak u kickboxingu – dva puta i svjetski prvak u k1.Njegov protivnik u Sračincu biti će Rocco Cipriano – peterostruki svjetski prvak koji je 2007. godine Siniši nanio poraz u vrlo tijesnom meču nakon 12 rundi upravo za svjetsku titulu u full contactu u Švicarskoj.

Na istoj priredbi nastupiti će i Mario Agatić, Jurica Škoranec, Jasmin Škoranec,Tomislav Liber, Dominik Dolenc, Vilson Kuqi, Kelemen, Kostel i Vrbanec.

Svoj nastup imati će i mačevalačko društvo “Kensei” iz Varaždina te Varaždinske mažoretkinje, a voditelj priredbe biti će Trpimir Vicković Vicko. Vrata dvorane otvaraju se u 17,00 sati, a početak priredbe je u 18 sati. Cijena karata je 30 kn i moći će se kupiti na ulazu u dvoranu,Fitness centru XXL i caffe bar Zeus u Sračincu, prenose Varazdinske vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije