NOGOMET

NŠ MEĐIMURJE Kévin Théophile-Catherine obradovao Čakovčane dresovima dinamovca

Utakmica GNK Dinamo i Rijeka odigrana minule subote za mlade Čakovčane kategorija U10 NŠ Međimurje biti će u nezaboravnom sjećanju

Uz to što su izlazili pred sam početak s igračima Dinama, Roko Bistrović izlazio je sa Štefuljem igračem Rijeke čiji su roditelji iz  Strahonica. Nakon utakmice igrač Dinama Kévin Théophile-Catherine,veliki prijatelj s međimurskim Kameruncem Casimirom Rodrigueom.

– Sretan sam što su naša djeca U10 ŠN Međimurje imala veliku čast i privilegiju što su izlazili s igračima Dinama i Rijeke te tako doživjeli nezaboravan doživljaj koji će im do kraja života ostati u sjećanju. Posebno bih se zahvalio mom velikom prijatelju Theophilu koji je  od svih igrača Dinama  pokupio dresove te ih podijelio mališanima koji nisu mogli vjerovati kakav su poklon primili te su mu se najtoplije zahvalili.
Također obećao mi je da će doći u ŠN Međimurje s nekoliko svojih suigrača te sa djecom odraditi jedan trening. Uz njega zahvalio bih se i Dinamu te Ljubici, Mariji kao i povjereniku Premušu koji su nam puno pomogli oko same organizacije – rekao nam je u razgovoru Casimir Rodrigue, nogometni sudac koji je bio organizator ovog divnog i nezaboravnog doživljaja za djecu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije