STOLNI TENIS

STK SVETA MARIJA Održana izborna godišnja skupština

U subotu u Domu kulture u Svetoj Mariji održana je izborna godišnja skupština STK-a Sveta Marija.

Skupštini se odazvalo oko 20 članova, načelnica Općine Đurđica Slamek, gosti iz raznih mjesnih udruga i prijateljskih klubova iz Donjeg Vidovca i Kotoribe. Predsjednik kluba Marinko Dadasović izvijestio je o svemu što je ostvareno u 2019. godini te o planu rada i financijskom planu za 2020. godinu.

Financijsko stanje kluba iznio je blagajnik kluba Antun Mustač, dok je voditelj ekipa, David Štefić, skupštinu izvijestio o rezultatima svih triju ekipa koje se natječu u ligama MSTS-a. Posebne pohvale i pljesak dobili su igrači prve i treće ekipe koji su u samom vrhu ljestvica u 5., odnosno u 7. međimurskoj ligi.
Također, posebno su se isticali mladi igrači: Sven Poljak, Filip Poljak i Karlo Mandlin koji redovito osvajaju medalje i pehare po turnirima diljem Međimurja te Nikola Mustač koji je trenutno najbolji igrač 7. međimurske lige. Kao i svake godine, sve osvojene medalje i pehare izložili su na skupštini tako da se vidi kako se u klubu svake godine postižu sve bolji rezultati.
Predsjednik kluba izrazio je veliko zadovoljstvo pošto se klubu pridružilo nekoliko novih članova, kako mladih tako i starijih. Nakon svih izvještaja slijedio je izbor novog rukovodstva kluba. Marinko Dadasović i dalje će biti predsjednik, blagajničke poslove i dalje će obavljati Antun Mustač, dok su na vlastiti zahtjev razriješeni svojih dosadašnjih dužnosti Željko i Gordana Hunjadi pa je kao novi dopredsjednik izabran Ivan Mustač, a tajnik kluba Dino Mustač. Nakon službenog dijela skupštine bio je priređen prigodan domjenak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije