ODBOJKA

1. B LIGA SJEVER Domaći poraz Kaštela

Dvije utakmice odigrane u nedjelju bile su uspješne, ali ne za kaštelanke, već za gostujuće ekipe iz Totovca i Zagreba.

Na parket su prvo izašle najmlađe kadetkinje Kaštel 3 igrajući protiv ekipe Totovec 1. Sva tri seta pripala su gostujućoj ekipi (19:25,18:25, 23:25). Puno grešaka bilo je presudno za ovakav rezultat. No ima nešto dobro, a to je da se greške mogu ispraviti i za očekivati je u sljedećoj sezoni brušenje ovog dijamanta i uz to dobre utakmice kadetkinja Kaštela.

Nakon kadetkinja, na redu su došle seniorke, u sraz sa ekipom HAOK Mladost 3. Ne treba puno opisivati ekipu Mladosti, koja je produkt jedne od najvećih hrvatskih kuhinji ženske odbojke. No, s obzirom na uvjerljivu pobjedu naših igračica na prvom susretu u Zagrebu, očekivali smo dobar sussret.

Igračice su dobro ušle u prvi set, te stvorile prednost na samom početku. No u sredini seta, sreća se okreće mladostašicama koje ju znaju iskoristiti i oplemeniti te su zasluženo uzele prvi set 17:25. Nošene ovakvim rezultatom, grčevito su držale isti tempo i uspjele završiti drugi set s rezultatom 21:25. U trećem setu kaštelanke ne popuštaju i stvaraju prednost za ostanak u igri te završavaju set s rezultatom 25:19. Četvrti set je bio čvrst i nepopustljiv. Bod za bod. Grčevito i tvrdo. Ipak mladostašice uzimaju četvrti set s minimalnom razlikom (23:25) te odnose kući tri boda.

ŽOK Kaštel: Tija Budiša, Iva Bulović, Laura Frančić, Ema Frančić (K), Iva Hranilović, Željka Obadić, Leda Peršak, Mateja Posavec, Dina Sabol, Klara Škvorc, Inka Varga te Mirjam Varga pod dirigentskom palicom trenera Marka Obadića.
HAOK Mladost 3: Tea Rakić, Kristina Blažanović, Dora Filipović (K), Mia Gašparović, Anka Kumanović, Manuela Longin, Marija Medić, Tara Perhat, Ana Petriško, Dora Radoćaj, Korina Topić, Mia Zoroa Odrčić, te trener Nojić Darko.

Kaštel iz Pribislavca je 4. na tablici s 29 bodova. Ispred naše ekipe su lider Kitro Varaždin s 44 boda, drugo Nebo s 39 bodova i treći Novi Zagreb s 37 bodova. Iza ekipe iz Pribislavca s 25 bodova slijede Vrbovec i nedjeljni suparnik mladost III s 25 bodova.

U 17. kolu Kaštel gostuje kod druge ekipe Dinama koja je 8. s 22 boda. U 6. kolu sredinom studenog Kaštel je pobijedio u domaćem susretu Dinamo II 3:2.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije