Centrometal poražen u Sisku

U svom osmom nastupu u ligi odbojkaši Centrometala po prvi put su napustili teren bez ijednog osvojenog boda. Bila je ovo loša večer črečanske momčadi koja je nastupila lišena usluge prvog tehU svom osmom nastupu u ligi odbojkaši Centrometala po prvi put su napustili teren bez ijednog osvojenog boda. Bila je ovo loša večer črečanske momčadi koja je nastupila lišena usluge prvog tehničara Gotala.

Sam početak susreta nije nagovještavao takav razvoj. Poveo je Centrometal sa 9:6. Nakon toga domaći su poravnali i ušlo se u neizvjesnu završnicu. U njoj su se bolje snašli domaći i rješili set u svoju korist sa 25:22. Slično u drugom setu. Poveo je Centrometal sa 6:4, Sisak preokrenuo i poveo sa dva razlike. Tako se ušlo u završnicu koja završava sa identičnih 25:22 za domaće. U trećem setu potpuni raspad sistema u igri gostiju i domaći sa laganih 25:13 rješavaju susret sa 3:0.


Trener Kirić:
“U glavnom dijelu sezone dok su konkurenti igrali prvenstvo i kup mi smo imali 18 dana pauze. Bojali smo se da to neće izaći na dobro i to se i potvrdilo. Nažalost još i ozljeda prvog tehničara Gotala smanjila je naše šanse u ovoj utakmici. Na nama je sad da se pokušamo vratiti i pružiti maksimum u subotu. Nadam se da će Gotal do tad biti spreman za igru.”

Trenutno se Centrometal nalazi na četvrtom mjestu sa 15 bodova, dva manje od trećeg Rovinja koji ima utakmicu više. U ovoj kalendarskoj godini Centrometal igra još samo jedan susret. U subotu sa početkom u 17:00 sati gostuju u Zagrebu kod Mladosti. Zbog promjene termina završnice Kupa Hrvatske predviđeni susret sa Rovinjom igrat će se krajem siječnja.


OK SISAK – OKM CENTROMETAL  3:0  (22, 22,13)

Sisak, dvorana Brezovica, gledatelja 120. Suci : Milinović, Bingula (oba Zagreb)

Sisak: Keranović, Komosar, Pavlić, Vakufac, Pavičić, Tepavac, Sabljak, A.Kostelac, F.Kostelac, Sofilić, Alihodžić (trener Božičević)

Centrometal: Kovač, Palinkaš, Puđa, Vincek, Petran, T.Posavec, M.Posavec, Kurteš, Makarov, Vuk, Križanović (trener Kirić)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije