BEZ IZGUBLJENOG BODA

ZLATO U MEĐIMURJE Ozren Grgić državni prvak u katama!

Sve mečeve dobio je bez izgubljenog boda i suvereno prošetao do svoje prve titule državnog prvaka u katama

U Zagrebu je 15. veljače održano prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste u katama. Karate centar Šenkovec na ovom natjecanju predstavljali su David Faić, Ozren Grgić i Marin Plavetić.

Usprkos odličnim nastupima, Marin Plavetić u kategoriji 2007. godišta nije uspio doći do borbe za medalju. U ukupnom poretku osvojio je 7. mjesto. Marin je vidno napredovao u svojim izvedbama u odnosu na prošlu godinu, ali u toj kategoriji je najveći broj vrlo kvalitetnih natjecatelja za koje mu nedostaje još malo iskustva.

David Faić u kategoriji 2010. godište uspio je ponoviti prošlogodišnji uspjeh i osvojiti brončano odličje. Ostavljen je dojam da je oštećen jer je s tijesnih 3 – 2 izgubio meč za ulazak u finale, a mišljenje struke je da je njegov nastup bio mnogo bolji u tehničkom dijelu koji se po novim pravilima više vrednuje. Kako kažu iz kluba, David pokazuje veliki napredak u svojim izvedbama pa se nadaju i medaljama još većeg sjaja.

Druga bronca za redom Davida Faića

U kategoriji natjecatelja 2009. godište nastupio je Ozren Grgić i iznenadio sve prisutne natjecatelje, ali i suce. Sve mečeve dobio je bez izgubljenog boda i suvereno prošetao do svoje prve titule državnog prvaka u katama. Odlične izvedbe najtežih majstorskih kata bile su nedostižne za konkurenciju, a dovoljne za pohvalu većine prisutnih trenera i sudaca jer prošle dvije godine Ozren nije uspio doći do medalje na prvenstvu Hrvatske, osim kao član ekipe.

Prva titula državnog prvaka za Ozrena Grgića

Ovim rezultatom Ozren, David, ali i Marin približili su se užem krugu natjecatelja koji će nakon priprema šire nacionalne selekcije u Osijeku te turnira u Đurđevcu i Novom Sadu predstavljati Hrvatsku na prvenstvu Balkana.

– Nakon starijih članica kluba koje već redovito osvajaju europske medalje, presretan sam što i naši najmlađi natjecatelji polako, ali sigurno kreću njihovim stopama. Sve su sigurniji u svojim nastupima, rezultatski uspješniji, ponavljaju uspjehe i ozbiljnije pristupaju treningu, a to je jedini ispravan put ka uspjehu. Čestitke svima, a posebno našem novom državnom prvaku! – rekao je trener Tihomir Grgić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije