NOGOMET

CIRKOVLJAN Naprijed na mini pripremama u Hevizu

Naprijed iz Cirkovljana nije mirovao tijekom zimskih mjeseci.

Seniorska ekipa NK Naprijed iz Cirkovljana s pripremama je započela 28. siječnja pod dirigentskom palicom trenera Zlatka Vugrinca bez značajnijih promjena u sastavu. Narednog vikenda (31.01.-02.02.) odigran je Kup Grada Preloga gdje je ekipa osvojila 3. mjesto i imala najboljeg golmana turnira, mladog Luku Vargu.

U međuvremenu, Naprijed je doveo dva pojačanja, napadača i veznjaka: Nikolu Jagića te Matiju Varga, povratnika u domaće redove. Minuli vikend Naprijed je proveo na zimskim mini pripremama u Hevizu (Republika Mađarska).
Odigrana je prijateljska utakmica sa županijskim prvoligašem, FC Semjenhaza Pustara te je ostvarena pobjeda od 2:1. Utakmica je odigrana u Kestelu, prelijepom gradiću smještenom uz samo jezero Balaton. Uz utakmicu održana su i dva treninga, a ostatak vremena posvećeno je druženju, razgledavanju grada Kestela te toplicama u Zalakarošu. Naprijed ovom prilikom najsrdačnije zahvaljuje Jozsefu Balažinu na organizaciji i gostoprimstvu tokom ovogodišnjih mini-priprema.
U Oporovcu je odigrana prijateljska utakmica s NK Mladost Komet Prelog te je ostvarena pobjeda rezultatom 5:1. U nedjelju u Cirkovljanu ČSK je pobijedio 1:0.  U nastavku pripremnog perioda slijede treninzi te prijateljska utakmica u nedjelju 23. veljače. u Hlapičini. Naprijed sezonu otvara 29. veljače gostovanjem u Podturnu.
Što se tiče omladinskih kategorija i oni treniraju dva puta tjedno u dvorani u OŠ Draškovec, dok se limači natječu u Zimskoj ligi limača MNS-a. Veteranski pak sastav i ove se godine odazvao malonogometnom turniru Antun Balent Toča koji se odigrava u dvorani OŠ Donji Kraljevec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije