Danas Grandy u kupu protiv prvoligaša Đulvata, Capara, Penave…

MNK Grandy već sad je ostvario svoj povijesni uspjeh i veliku stvar, plasiravši se u polufinale hrvatskog malonoogmetnog kupa regije sjever pobijedivši MNK Sokoli 6:2.

U ponedjeljak su naši malonogometaši odigrali  prvenstvenu utakmicu u Zagrebu protiv jednog od pretendenata za prvo mjesto 2.HMNL sjever – MNK Futsal Dinama. Grandy je poveo preko Hruška 0:1, da bi se domaćin dvama pogotcima vratio u igru. Pri rezultatu 2:1 Vuković je pogodio dvije stative i spojnicu, a Hruško promašio na povratnu loptu prazan gol. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 3:1 za domaćina. U nastavku zabija Futsal Dinamo, a Grandy smanjuje na 4:2 preko Fažona. Utakmica završava pobjedom domaćina rezultatom 5:3. Posljednji pogodak za Grandy zabio je Oršić.

Na zagrebačkim tribinama našla se u “izvidnici” i ekipa hrvatskog prvoligaša MNK Alumnusa koja je nakon njihove utakmice održala trening pod trenerskom palicom jednog od “legendi” hrvatskog malog nogometa – Miće Martića. Za Alumnus igraju redom provjerena igračka imena kao što su Matija Đulvat, Matija Capar, Hrvoje Penava (najbolji strijelac 1.HMNL), Alen Jukić na golu…

U proteklom 10. kolu 1.HMNL Alumnus je protiv vodećeg kluba lige Nacionala igrao derbi utakmicu i pobijedio 3:2! Time su igrači Miće Martića zasjeli na 3. mjesto najbolje hrvatske malonogometne lige, a danas u srijedu 12. prosinca u 19.30 sati igraju kup utakmicu protiv najboljeg međimurskog malonogometnog kluba MNK Grandya u Školskoj sporstkoj dvorani OŠ Mala Subotica.

Svakako navratite do malosubotičke dvorane pogledati majstorije ponajboljih hrvatskih malonogometaša i podržite međimurske malonogometaše u prolasku u finale hrvatskog malonogometnog kupa regije sjever gdje ih dočekuje MNK Fusio!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije