Vijesti / Sport
Sport
NOVO VODSTVO Promjena uprave STK Goričan

STOLNI TENIS

NOVO VODSTVO Promjena uprave STK Goričan

STK Goričan održao je izbornu godišnju skupštinu.

Na skupštini je prisustvovalo 20 od 27 članova. Skupština je imala četiri točke dnevnog reda. Prva točka je bila razrješenje dosadašnjeg vodstva što je jednoglasno prihvaćeno. Druga točka je bilo biranje novog rukovodstva. Jednoglasnom odlukom novi predsjednik je Patrik Bašnec, novi blagajnik Ivica Marton, novi tajnik Ninoslav Sisek. Napravljena je promjena adrese kluba i nova adresa je Trg svetog Leonarda 22, 40324 Goričan. Za financijsko izvješće rečeno je da klub nije imao prihoda ni rashoda. U izvješću Nadzornog odbora rečeno je da je financijsko poslovanje uredno vođeno.

STK Goričan zahvaljuje bivšem predsjedniku Željku Blažeku na radu i doprinosu klubu. Željko Blažek obnašao je funkciju predsjednika punih 12 godina, vodio je klub dobrim putem, prošao kroz sve i svašta, puno odricanja i potrošenog vremena. Zbog toga mu zahvaljuju na svemu i nadaju se da će i dalje pomagati i igrati. Spomenuli bi i sve ostale igrače i sponzore koji pomažu i doprinose radu kluba.

Sponzori :Općina Goričan, Euroklima, Tehnix, Međimurske vode, Ventilacijski sistemi Mikec, DB Tapetarija, Blic Polish, Caffe bar Fontana, OPG Mesarić, DB Inox Sistemi, Josip Ribić, Darko Gotal i Josip Đuran. Pozivaju sve sponzore koji bi htjeli svojom donacijom ili sponzorstvom pomoći u organizaciji škole stolnog tenisa kao i cjelokupnom radu STK Goričana da se pridruže.

Spomenuli bi još i najstarijeg člana STK Goričana, a to je Josip Jakšić koji je prošao kroz sve u ovom klubu, od prvog dana pa do sada, legenda s 74 godine na leđima igra u 1. međimurskoj ligi, dolazi na svaki trening,trenira djecu i svaki puta iznova iznenađuje s svojom voljom i zalaganjem.

STK Goričan ima 27 aktivnih članova koji su raspoređeni u četiri ekipe. Ove godine postigli su povijesni rezultat. Najbolja ekipa ušla je u 1. međimursku ligu, u kojoj se igra najbolji stolni tenis u Međimurju. Osnovni cilj STK Goričana u predstojećem razdoblju je pomaknuti dobnu granicu za početak bavljenja stolnim tenisom na što mlađe uzraste i tako stvoriti široku bazu malih stolnotenisača kao temelj škole stolnog tenisa.

Formiranjem škole stolnog tenisa stvorili bi preduvjete za posebno kvalitetan rad s mlađim uzrastima i omogućili stvaranje kvalitetnih sastava svih dobnih kategorija koje bi s vremenom činile osnovu vrhunske seniorske momčadi. Moramo spomenuti da u klubu ima jako puno 'mladih nada' koji dolaze na svaki trening i koji nestrpljivo čekaju na red za igranje. Mladići nastupaju u Međimurskim stolnoteniskim ligama i na svim turnirima koji se održavaju u Međimurju. Bilo bi im puno bolje da imamo bolje uvjete i više termina u dvorani pa da bi mogli puno više raditi s mladima. Nadaju se da će nova uprava nastaviti raditi i zalagati se kao do sada.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5947

Reci što misliš!