PLIVANJE

PRVENSTVO HRVATSKE Matija Tropša osvojio dva srebra, Meri Furdi broncu

Plivači Čakovečkog plivačkog kluba Matija Tropša, Borna Bičak, Sara Puklavec i Meri Furdi nastupili su na kadetskom Prvenstvu Hrvatske održanom na Korčuli.

Na kadetskom Prvenstvu Hrvatske u malim 25 metarskim bazenima nastupilo je ukupno 170 plivača iz 32 kluba koji su od mjeseca rujna 2019. godine otplivali limit za nastup koji je propisao Hrvatski plivački savez. Broj plivača na natjecanju pokazuje kolikom je teško isplivati limit za plasman, a kolika je onda tek vrijednost medalje na natjecanju.

Plivači Čakovečkog plivačkog kluba još su jednom pokazali da mogu biti uspješni u svakoj prijavljenoj disciplini. Svaki rezultat pokazatelj je rada, truda i želje za što boljim rezultatima.

Najuspješniji među plivačima Čakovečkog plivačkog kluba bili su Matija Tropša koji je osvojio srebra u disciplinama 100 m i 200 m leptir te Meri Furdi koja je osvojila broncu u disciplini 100 m slobodno. Također sjajne rezultate postigla je Sara Puklavec osvojivši 8. mjesto u disciplini 200 m leđno i 9. mjesto u disciplini 100 m leđno. Natjecatelji su nastupili pod vodstvom trenera Antonia Šanteka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije