BADMINTON

VETERANI Osvojeno sedam medalja u Osijeku

U nedjelju u dvorani Zrinjevac u Osijeku u organizaciji BK Osijek održano je Veteransko pojedinačno Prvenstvo Hrvatske 2020. u badmintonu.

Nastupilo je 41 najbolja veteranska  igrača i igračica iz 9 klubova Hrvatske.  Među  njima uspješno je nastupila  veteranska ekipa BK Međimurje pod vodstvom  trenera i igrača Danijela Zadravca. Vrhovni sudac bio je naš Filip Mikolaj.

U konkurenciji veteranki +35 brončane medalje osvojile su naše igračice Danijela Blažić Miličević  i Jasmina Lučić. U konkurenciji muških parova veterana +35 naš par Danijel Zadravec / Nikola Šoštarić (MČ) izgubili  su u četvrtfinalu.

U konkurenciji ženskih parova +35 naša  Danijela Blažić Miličević s Osječankom Ivom Sesar  i Jasmina Lučić / Ana Marija Horvat izgubile u četvrtfinalu. U konkurenciji mješovitih parova +35 srebrnu medalju osvojio  je naš par Nikola Šoštarić / Ana Marija Horvat, a drugi naš par Rajko Bel i Jasmina Lučić (MČ) osvojili su brončanu medalju. Treći naš par Filip Vadlja i Danijela Blažić Miličević izgubili u četvrtfinalu.

U konkurenciji veteran +45 naš Danijel Zadravec izgubio u četvrtfinalu. U konkurenciji muških parova veterana +45  naš par Danijel Zadravec / Filip Vadlja izgubili su u četvrtfinalu.

U konkurenciji veterana +55 naslov prvaka i zlatnu medalju osvojio je naš Filip Vadlja koji je obranio prošlogodišnju titulu, a Rajko Bel osvojio je brončanu medalju. U konkrenciji parova veterana +55  naslov prvaka i zlatnu medalju osvojio je naš par Filip Vadlja / Rajko Bel. Čestitke svim našim igračima na uspješnom nastupu i osvojenim medaljama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije