NOGOMET

PRIPREMNE UTAKMICE Petica Međimurja, Polet (SMnM) najbolji u Austriji, golijada u Pribislavcu

Tijekom subote odigrano je više pripremnih nogometnih utakmica.

Drugoligaš Međimurje gostovao je kod Heviza gdje je slavio 5:0 s tri gola Šimičića te jednim Ivančića i Ikića. Naredni pripremni nogometni susret Čakovčani će odigrati u petak kod kuće kada će dočekati Rudeš iz Zagreba na SRC Mladost u 13:30 sati.

Polet (SMnM) je igrao mini turnir u austrijskom Stradenu na kojem su uz našu momčad nastupili i Sportverein St. Anna am Aigen te SV Union Tondach Gleinstätten. Turnir se igrao po principu svaki sa svakim s trajanjem utakmice 1×50 minuta. Prvu utakmicu Polet je dobio protiv SV Union Tondach Gleinstätten 3:0 golovima Perčića, Holija i Ferlina. Drugu utakmicu protiv Sportverein St. Anna am Aigen Polet je dobio 2:1 golovima Šegovića i Medveda.

U Pribislavcu je Polet pobijedio Slogu Čakovec 4:3. Gosti su poveli 0:1 pa je domaćin imao 3:1. Slogaši se vraćaju na 3:3 pa domaćin još jednim golom dolazi do pobjede 4:3.

U Svetoj Mariji su Mladost i mađarski Nagytad odigrali 2:2. Mladostaši su u prvom poluvremenu imali dva pogotka prednosti, no uporni gosti su s dva gola u drugom poluvremenu na kraju izvukli neriješen rezultat.

U Savskoj Vesi je Bratstvo pobijedilo Jedinstvo (NSnD) 3:2 s dva gola Vurušića i jednim Vrbanca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije