Započela Međimurska badmintonska liga

U dvorani II. OŠ Čakovec odigravanjem prvih turnira limača u-11 i mlađih kadeta u-13 započela je Međimurska badmintonska liga 2012/13. Ove sezone MBL za mlade igra se u konkurencijama početnika pojedinačno djevojčice i dječaci, limača u-11 pojedinačno dječaci i parovi  te mlađih kadeta u-13 i kadeta u-15 pojedinačno te muškim, ženskim i mješovitim parovima. U svim konkurencijama igraju se tri turnira, a za konačni poredak zbrajaju se najbolja dva rezultata. Voditelj MBL-a za mlade je tajnik Tomislav Grubić.

U konkurenciji limača u-11 u 7. izdanju MBL-a na prvom turniru uvjerljivu pobjedu ostvario je Borna Vadlja  pobijedivši  finalu Luku Črepa 21:6. Treće mjesto osvojio je Nikša Jalšovec pobijedivši Gabrijela Jambrošića 11:6. Peto mjesto osvojio je Ivan Grubić pobijedivši Dinu Blažića 13:11.

U konkurenciji mlađih kadeta u 10. jubilarnom izdanju MBL-a na prvom turniru mlađih kadetknja uvjerljivu pobjedu ostvarila je Laura Horvat pobijedivši u finalu Katju Siročić 21:6. Treće mjesto osvojila je Ina Derk pobijedivši Sašu Leskovar 21:18. Peto mjesto osvojila je Marija Hrkač pobijedivši Janu Bračko 11:8 dok je sedmo mjesto osvojila Mihaela Hofman pobijedivšii Ivonu Sabolić 11:7.

U konkurenciji mlađih kadeta pobjedu je ostvario je Luka Grubić koji je u napetom finalu pobijedio Bornu Vadlju 22:20. Treće mjesto osvojio je Tin Balent pobijedivši Jana Nikolu Dvanajščaka 21:10 dok je peto mjesto osvojio Luka Črep pobijedivši Brunu Bana 21:12.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije