Vijesti / Sport
Sport
VELIKI DERBI Polet (SMnM) nanio prvi poraz Mladosti (Ž), Rudar slavio u Bjelovaru

NOGOMET

VELIKI DERBI Polet (SMnM) nanio prvi poraz Mladosti (Ž), Rudar slavio u Bjelovaru

Uspješna je bila subota našim trećeligašima.

U 3. HNL Sjever u derbiju u Svetom Martinu na Muri igrali su drugoplasirani Polet i vodeća Mladost iz Ždralova. Golom Brezovca iz kaznenog udarca poveo je Polet u 17. minuti. Na 1:1 vratio je Kočiš u 35. minuti i to je bio rezultat prvog poluvremena. U drugom dijelu golovima Šarića u 59. minuti i Medveda u 88. minuti Polet je slavio 3:1. Polet se sada približio ekipi iz Ždralova na samo bod zaostatka.
               Polet (SMnM) je pobijedio lidera i nanio mu prvi poraz

Rudar je slavio u gostima kod Bjelovara 2:1. Golom Pranjića domaćin je poveo 1:0 u 7. minuti, a na 1:1 vraća Marko Šoltić u 27. minuti što je i rezultat prvog dijela. U 62. minuti Rudar dolazi do prednosti 1:2 golom Zadravca i uzima sva tri boda.

3. HNL sjever: subota Polet (SMnM) – Mladost (Ž) 3:1, Bjelovar – Rudar 1:2.

4. NL: Pobjeda Nedelišća, dramatično u Prelogu

Nedelišće je kod kuće pobijedilo Dubravu – Zagorac 4:0 s dva gola u svakom poluvremenu. Strijelci su bili Jurak, Vizinger (11 m), Kirić i Martinović.

U Prelogu dramatična završnica u susretu Mladost Kometa i Nedeljanca. Do 85. minute golova nije bilo i tada su gosti poveli 0:1. Duboku u sudačkoj nadoknadi za našu ekipu iz slobodnog udarca gol postiže Vađunec za 1:1 i na kraju svakome po gol i bod.
            Mladost Komet je došla do boda u sudačkoj nadoknadi

U Palovcu su domaći Dinamo i Dinamo Domašinec odigrali bez pobjednika 1:1.

4. NL: subota Mladost Komet – Nedeljanec 1:1, Nedelišće – Dubravka Zagorac 4:0, Dinamo (P) – Dinamo (D) 1:1, nedjelja u 10:00 sati Sloga (Č) – Jalžabet, u 13:30 sati Mladost (SM) – Zelengaj, Međimurec – Ivančica, Bednja – Omladinac (NSR).

1. ŽNL: Šestica Macinčana u derbiju

U derbi susretu u Pribislavcu poraz Poleta od Centrometala 1:6. Poluvrijeme je bilo 0:3.
                  Uvjerljivi Centrometal u derbiju

Podturen je pobijedio Trnavu 2:0. Poluvrijeme je bilo 1:0. Početkom drugog dijela domaćin ne koristi kazneni udarac, ali kasnije ipak postiže drugi gol i mirno privodi susret kraju.

1. ŽNL: subota Polet (P) – Centrometal 1:6, Podturen – Trnava 2:0, nedjelja u 13:30 sati Jedinstvo (GM) – Bratstvo (J), Trnovec – Kraljevčan 38, Dubravčan – Hodošan, Galeb – Naprijed, Graničar (K) – Sloga (Š), Spartak – BSK.

2. ŽNL – skupina A: Trica Jadrana za ostanak na vrhu

U ogledu posljednjeg Međimurje-Čakovca i lidera Jadrana gosti su slavili 1:3. Sve je riješeno prvo poluvrijeme koje je završilo 0:3.

2. ŽNL – skupina A: subota Međimurje-Čakovec – Jadran 1:3, nedjelja u 13:30 sati Mladost (I) – Budućnost (P), Mladost (D) – Borac PMP, Borac (DH) – Draškovec-Geothermae, Bratstvo (P) – Omladinac (DS), Drava (DM) – Radnički, Vidovčan – ČSK. Croatia je slobodna.

2. ŽNL – skupina B: Šestice Slakovčana i Strahoninčana

Donji Koncovčak je stradao kod kuće od Strahoninca 1:6. Poluvrijeme je bilo 1:3. U još većoj golijadi u Slakovcu je Sloboda pobijedila Mali Mihaljevec 6:3. Poluvrijeme je bilo 2:1.
                      U Peklenici svakome po bod

U Peklenici su Plavi i Vučetinec završili 2:2. U susretu dva Hajduka Štrukovčani su pobijedili Brezovčane 2:1. Poluvrijeme je bilo bez golova. Domaćin je poveo 2:0, Brezovčani su smanjili na 2:1 i bodovi ostaju domaćinu.

2. ŽNL – skupina B: subota Donji Koncovčak – Strahoninec 1:6, Plavi – Vučetinec 2:2, Sloboda (S) – Mali Mihaljevec 6:3, Hajduk (Š) – Hajduk (B) 2:1, nedjelja u 13:30 sati Budućnost (M) – Sokol, Mura – Sloboda (M), Pobjeda – Bratstvo (SV), Omladinac (M) – Zasadbreg 77. Venera PMP je slobodna.

3. ŽNL: Parag bolji od Žiškovčana

Parag je u derbiju začelja pobijedio Dinamo (Ž) 4:3. Parag je pretposljednji sa 6 bodova, a Žiškovčani su na začelju s 3 boda.

3. ŽNL: subota Parag – Dinamo (Ž) Žiškovec 4:3, nedjelja u 13:30 sati Otok – Napredak, Torpedo – Jedinstvo (NSnD), Drava (K) – Dubrava, Mladost (S) – Graničar (N).

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5947

Reci što misliš!