CIKLOKROS LIGA SJEVEROZAPADNE I SREDIŠNJE HRVATSKE

2. KOLO Jedinstvena sportska manifestacija puna zabave, drugo kolo ovog vikenda u Šenkovcu

Od ovog se vikenda Ciklokros liga seli na sjever. Drugo kolo vozi se u subotu, 2. studenog 2019. u Šenkovcu kraj Čakovca.

U subotu 2. studenog 2019. u Šenkovcu kraj Čakovca vozi se drugo kolo Ciklokros lige. Prijaviti se možete putem ovog linka. 

Sve obožavatelje adrenalina, biciklizma i prirode očekuje vruća i uzbudljiva jesen. Trail – Full Cycling Experience u suradnji s nizom partnerskih biciklističkih klubova, organizira Ciklokros ligu Sjeverozapadne i Središnje Hrvatske.

Deset vikenda, sve do kraja siječnja 2020. godine, će se biciklisti željni nadmetanja i uzbuđenja utrkivati na deset zanimljivih lokacija, skupljati bodove, iskušavati i odmjeravati svoje vještine, brzinu i spretnost i zabavljati se u jedinstvenom natjecanju koje za cilj ima promociju sporta, aktivnog života i, naravno, biciklizma.

Ciklokros liga otvorena je svim biciklistima i svim vrstama (ispravnih) bicikala uz napomenu da je nošenje kacige obavezno te da vozači mlađi od 18 godina moraju imati pismenu suglasnost roditelja ili staratelja.

Naravno, vožnja na e-biciklima ili nekoj drugoj vrsti motorom pogonjenih bicikala nije dozvoljena.

Prvo kolo Ciklokros lige započelo je prošle nedjelje, 27. listopada 2019. u Petrinji u organizaciji tamošnjeg kluba, BK Bikearound, a na odlično pripremljenoj stazi u gotovo ljetnim vremenskim uvjetima natjecalo se 50-tak vozača u dvije utrke. Rezultati su dostupni na stranicama Webscorera.

Od ovog se vikenda Ciklokros liga seli na sjever. Drugo kolo vozi se u subotu, 2. studenog 2019. u Šenkovcu kraj Čakovca.

Organizator je BK PULS iz Čakovca, prijaviti se možete OVDJE, brojevi se podižu između 13:30 i 14:30, a start utrke je u 15 sati.

Treće kolo Ciklokros lige vozit će se u subotu 9. studenog u Donjoj Voći u organizaciji Trail – Full Cycling Experience, nakon čega liga kreće prema Zagrebu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije