Pretkolo hrvatskog malonogometnog kupa: MNK Grandy u četvrtfinalu!

U utorak je pred 40-ak gledatelja u sportskoj dvorani u Maloj Subotici odigrana utakmica pretkola hrvatskog malonogometnog kupa. Iako se očekivala puno teža i dinamičnija utakmica, igrači Grandy pokazali su da nisu slučajno drugi na ljestvici 2. Hrvatske malonogometne lige sjever, dok je MNK Siscia samo stepenicu iza, na trećem mjestu.

Trener Grandya Nikola Goričanec rekao je svojim dečkima da nema opuštanja i da se krene žustro, pa se na poluvrijeme otišlo sa 5:1 prednosti. Prva dva gola odmahu 6. i 7. minuti upisao je najbolji igrač ove kup utakmice Ivan Vuković, a za njim su zabili u 10. minuti Marko Hruško i minutu kasnije Josip Fažon. Četiri minute prije kraja prvog poluvremana Siscia je preko Marka Toljana smanjila na 4-1, da bi Hruško u posljednjoj minuti zabio za 5-1.

Drugi dio utakmice van terena ostao je siguran vratar Grandy Danijel Marčec, a priliku na golu dobio je i opravdao je Stefan Kolar. Igrači Siscie bolje su otvorili drugi dio utakmice. U 30. minuti zabio je Elvis Gudec  za 5-2, a dalje su  zabijali samo igrači Grandya. U 31. minuti Hruško, u 35. minuti Bojan Cirkvenčić, 38. minuti Dalibor Gorupić te posljednji gol na utakmici opet Ivan Vuković minutu prije završetka utakmice.

U 1/4 finalu igrače Grandy u kup utakmici očekuje ekipa MNK Sokoli. Utakmica se igra 4. ili 5. prosinca. Pobjednik u 1/2 finalu odlazi na noge hrvatskom prvoligašu MNK-u Novi Marof 11. ili 12. prosinca.

U petak 30. studenog MNK Siscia opet dolazi u Malu Suboticu, ali ovaj put na odigravanje prvenstvene utakmice. Utakmica se igra također u sportskoj dvorani u Maloj Subotici s početkom u 21 sati, ali već u petak možemo očekivati potpuno drugu utakmicu jer se Sisciji vraća četiri igrača koji nisu nastupili u kup utakmici.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije