Vijesti / Sport
Sport
ŽRK ZRINSKI Goran Mrđen: 'U prvom kolu uvijek postoji neizvjesnost da vidimo gdje smo što se tiče natjecateljske forme'
Siniša Ludaš

RUKOMET

ŽRK ZRINSKI Goran Mrđen: 'U prvom kolu uvijek postoji neizvjesnost da vidimo gdje smo što se tiče natjecateljske forme'

Pred rukometašicama Zrinskog nova je prvoligaška sezona, a u subotu u 18:00 sati u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu gostuje Split 2010.

Pitali smo trenera Zrinskog Gorana Mrđena za najavu početka prvenstva: 'Nakon priprema koje su počele 29. srpnja u subotu počinje prvenstvo. U prvom kolu dolazi Split 2010. Tko god da je prvo kolo, mislim na rejting od prošle sezone uz eventualne promjene u igračkom kadru, uvijek postoji ona neizvjesnost da vidimo gdje smo što se tiče natjecateljske forme.

Kroz trening utakmice smo igrali jako promjenjivo i nikako nismo mogli u jednoj utakmici povezati kvalitetan napad i kvalitetnu obranu. Nadam se da smo to kroz ovaj period do prvog kola uspjeli u većem postotku popraviti I kvalitetniji dočekati prvu utakmicu u prvenstvu.

Motivacija i želja igračica nije upitna, ali to samo po sebi nije dovoljno, a baš to želimo pokazati u subotu u 18 sati. Pozivam publiku na utakmicu u subotu ne samo da nas podrže u želji da osvojimo prve bodove, nego da igrom i rezultatom na toj utakmici pošaljemo poziv za sve buduće utakmice ŽRK Zrinski.

U novoj natjecateljskoj sezoni želim puno uspjeh svim rukometnim klubovima u gradu I županiji.'

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!