Vijesti / Sport
Sport
KUP I PRVENSTVO Naprijed izbacio Palovčane, samo Vučetincu gostujući bodovi

NOGOMET

KUP I PRVENSTVO Naprijed izbacio Palovčane, samo Vučetincu gostujući bodovi

Tijekom srijede odigrana su tri Kup susreta za seniore i 6. prvenstveno drugoligaško kolo skupine B.

U Kup susretima za seniore preostala su tri susreta šesnaestine finala. Naprijed je iznenadio Dinamo iz Palovca i slavio 4:3. U Oporovcu je Galeb očekivano poražen od Rudara 1:6, dok je u susretu dva četveroligaša u Domašincu uspješnio bio Dinamo koji je pobijedio čakovečku Slogu 3:1.

Šesnaestina finala Kupa Međimurskog nogometnog saveza za seniore: Naprijed – Dinamo (P) 4:3, Galeb – Rudar 1:6, Dinamo (D) – Sloga (Č) 3:1.

Parovi osmine finala u srijedu 25. rujna u 16:30 sati, domaćinstvo se određuje ždrijebom ovog petka u prostorijama Međimurskog nogometnog saveza:
HODOŠAN – NEDELIŠĆE
RUDAR – NAPRIJED
BRATSTVO (J) – MLADOST (SM)
DINAMO (D) – ZASADBREG 77
OMLADINAC (NSR) – BSK
GRANIČAR (K) – HAJDUK (Š)
BRATSTVO (SV) – POLET (SMnM) (dogovoreno da se igra u Savskoj Vesi 8. listopada u 15:30 sati)
HAJDUK (B) – MEĐIMURJE (dogovoreno da se igra u Brezju 8. listopada u 15:30 sati)
2. ŽNL – skupina B: Samo Vučetincu gostujući bodovi

U osam prvenstvenih susreta 6. kola četiri domaćina upisala su pobjede, tri susreta završila su bez pobjednika, a samo je Mali Mihaljevec stradao kod kuće s glatkih 0:3 od Vučetinca.
             Vučetinec je s tri gola odnio tri boda iz Malog Mihaljevca

U Slakovcu pobjeda Slobode nad Murom 1:0 pa su tako domaćini upisali prvu prvenstvenu pobjedu. Pobjeda je s 3:0 bila bolja od Donjeg Kooncovčaka. Nakon tri uzastopna poraza probudili su se Brezovčani upisavši drugu pobjedu u kojoj su bili bolji od Strahoninca 2:1 pa su tako uzvratili Strahoninčanima za veteranski poraz od ponedjeljka. U Savskoj Vesi pobjeda Bratstva nad Slobodom (M) 4:0 s tri gola u prvom dijelu i jednim u nastavku.
Slavlje domaćina nakon gola iz kaznenog udarca za kojeg su gosti smatrali da je prestrogo dosuđen

U Štrukovcu u ogledu Hajduka i Budućnosti (M) golova nije bilo i završilo je 0:0, ali je susret bio dosta nervozan s osam javnih opomena. Gosti su tri dobili samo zbog prigovora. Omladinac (M) je s liderom Venerom odigrao 3:3, a Zasadbreg i Sokol završili su 2:2.

2. ŽNL – skupina B, 6. kolo: Sloboda (S) – Mura 1:0, Pobjeda – Donji Koncovčak 3:0, Hajduk (Š) – Budućnost (M) 0:0, Omladinac (M) – Venera PMP 3:3, Zasadbreg 77 – Sokol 2:2, Hajduk (B) – Strahoninec 2:1, Bratstvo (SV) – Sloboda (M) 4:0, Mali Mihaljevec – Vučetinec 0:3. Plavi (Pek.) su bili slobodni.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!