Vijesti / Sport
Sport
SLAVONSKA ATMOSFERA Barić treći put pobjednik Vinkovci Opena 2019.

STOLNI TENIS

SLAVONSKA ATMOSFERA Barić treći put pobjednik Vinkovci Opena 2019.

Tamburaši te dočekaju, tamburaši te isprate, a najglasniji su kad se dijele pokali. Što može biti ljepše od toga, i to na početku nove sezone?

A naši Rinaldo Jurinec i Matija Barić sve su to doživjeli u subotu na Vinkovci Openu, kojega je organizirao STK Cibalia.  Pogotovo je zadovoljan bio Barić, koji je podigao i najveći pokal za prvo mjesto u apsolutnoj kategoriji, prijelazni pokal, jer mu je to bilo treći put uzastopno, a pobjeda mu je usto donijela i 1.000 kn.
Biti najbolji među 140 igrača iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije i Hrvatske zaslužuje iskrene čestitke, a za baciti nije niti Jurinčev plasman u četvrtfinale. Matijin protivnik u finalu bio je Tomislav Biber iz kluba domaćina, a prethodno je u polufinalu eliminirao Željka Jovanovića iz Srbije, koji je u četvrtfinalu bio koban za Rinalda.
Inače se turnir igrao u četiri starosne kategorije u kojima nisu mogli igrati kod HSTS-a registrirani igrači, ali su se  zato svi oni  zajedno s registriranima mogli prijaviti za apsolutnu. Veselja, kako spomenusmo već u uvodu, nije nedostajalo pa turnir iz godine u godinu bilježi sve više pobornika iz sve više susjednih zemalja. I zbog vesele slavonske atmosfere, ali i zbog dobroga stolnog tenisa…

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!