Vijesti / Sport
Sport
POČETAK PRVENSTVA Željezničaru protiv Šubićevca igra isključivo pobjeda
Lea Perhoč

KUGLANJE

POČETAK PRVENSTVA Željezničaru protiv Šubićevca igra isključivo pobjeda

Ovog vikenda kreće prvoligaško kuglačko prvenstvo i Željezničaru iz Čakovca želimo puno uspjeha.

Pred kuglačima Željezničara iz Čakovca je prvoligaško prvenstvo, a pripreme baš nisu donijele jako optimistične rezultate. Odigrano je sedam pripremnih utakmica. Tri su završile pobjedama (Trstena, viceprvak Slovačke, u Varaždinu, Plitvice u Plitvicama, Lepoglava u Čakovcu), u tri utakmice su poraženi (Medveščak 1958 u Čakovcu i Zagrebu, Bjelovar u Bjelovaru), a zadnju odigranu u Čakovcu protiv Bjelovara su remizirali 4:4.

Rezultatom ekipe gledano na prvoligaškom nivou odigrali su jedino u Plitvicama s 3497 čunjeva, a ostale premalo. Iako niti jednom zbog raznih obveza nije odigrala 'najbolja ekipa' rezultati ne zadovoljavaju, a za šestorku prema rezultatima za sada imaju praktično sigurnu samo četvoricu.

Protiv Šubićevca im igra isključivo pobjeda i zato nije baš sreća što dolaze već u 1. kolu. Ne poznaju ih previše, oni su također ušli ove sezone u 1. ligu, ali znamo da imaju jednog reprezentativca Hrvatske, dok su ostali manje poznati. Vjerujemo da Željo može pobjedom krenuti u prvenstvo, ali to još na stazama treba potvrditi.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!