Vijesti / Sport
Sport
DALIBOR MEĐIMUREC Bivši hrvatski nogometni reprezentativac u veteranima Graničara
M. Kovač/Privatna arhiva

krv nije voda

DALIBOR MEĐIMUREC Bivši hrvatski nogometni reprezentativac u veteranima Graničara

Na oproštaju i razgovoru s njim nije se dalo naslutiti da će uskoro ponovo obući dres. Danas je nogometni veteran u Kotoribi.

Krajem srpnja objavili smo intervju s 38-godišnjim Daliborem Međimurcem koji se netom oprostio od seniorskog dresa NK Dubravčan Donja Dubrava, sportske sredine u kojoj je proveo najljepše sportske trenutke, sredine koja ga je iznjedrila u hrvatskog nogometnog reprezentativca za nagluhe i gluhe osobe.

Reprezentativni dres nosio je preko jednog desetljeća. Kruna njegove karijere bila je Zahvalnica Općine Donja Dubrava koju je dobio povodom ovogodišnjih Dana općine.
Nekoliko dana poslije za naš je portal dao intervju, a jedno od pitanja je bilo: Zbog čega si odlučio okončati aktivnu nogometnu karijeru?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Moje godine i moja supruga Mirjana su presudili. Do sad sam bio posvećen igri, društvu, putovanjima, a sad hvala Bogu što mi je omogućio da budem njezin, da stvorim svoju obitelj - njegove su 'riječi' iz kojih se nazire kako nogometu neće definitivno okrenuti leđa. Skoknut će on do Krbulje na utakmice, trening ili piće i to kada ga uhvati nostalgija i na taj će način ostati u klubu koji mu je mnogo toga dao, ostat će mu podrška i navijač.

Dalibor nije ostao dugo izvan dresa. Obukao je onaj veteranski, dres veterana NK Graničar s kojima igra u Skupini A veteranske nogometne lige MNS. Inače, njegov otac Ivan-Đic je strastveni nogometni djelatnik i to kada je prestao aktivnim igranjem.

Kada je igrao kao veteran bio je registriran za NK Vidovčan Donji Vidovec isto kao i njegov šogor Dean Vučenik. Dalibor se ipak odlučio za Kotoripčane kojima će biti veliko pojačanje.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!