Vijesti / Sport
Sport
NK MLADOST SVETA MARIJA Zeleno svjetlo za obnovljeni sportski park u Svetoj Mariji
M.G./Z.S./D.K.

ZADOVOLJILI UVJETE

NK MLADOST SVETA MARIJA Zeleno svjetlo za obnovljeni sportski park u Svetoj Mariji

Danas je nadležno tijelo 4. NL Čakovec - Varaždin pregledalo obnovljeno igralište i prateće objekte NK Mladost Sveta Marija. Prva utakmica igrat će se već 1. rujna u Svetoj Mariji

U utorak, 20. i danas, 22. kolovoza su nadležna tijela MNS i 4. Nogometne lige Čakovec - Varaždin obišli obnovljeno igralište i objekte NK Mladost u Svetoj Mariji u cilju davanja certifikata da se na igralištu u Svetoj Mariji mogu igrati utakmice višeg ranga, one na razini hrvatskih liga.

- Rezultat je to napornog rada svih onih čija srca kucaju za ovaj klub i momčad koja će u subotu u Palovcu, utakmicom protiv tamošnjeg NK Dinamo, startati u 4. NL Čakovec - Varaždin - rekla je Đurđica Slamek, općinska načelnica Svete Marije, koja je danas nazočila pregledu sportskog objekta.Bila je ovdje jer je Općina Sveta Marija stala uz Mladost kada su oni odlučili nastupiti u novom rangu natjecanja odlučni da ispune tehničke uvjete natjecanja. Pohvalila je korektan odnos nadležnih u 'inspekciji' i dodala kako gode njihove riječi pohvale na račun domaćina.

S obzirom na sve iznijeto stvoreni su uvjeti da Mladost, unatoč dvojbi, već svoju prvudomaću utakmicu igra u Svetoj Mariji. Bit će to 1. rujna protiv NK Omladinca iz Novog Sela Rok. Već sada najavljujemo kako će to biti praznik nogometa u Svetoj Mariji.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!