Vijesti / Sport
Sport
DOBRE VIJESTI ZA KOTORIBU NK Graničaru odobren projekt vrijedan milijun eura!
NK Graničar Kotoriba

KOTORIBA DOBIVA SPORTSKI KOMPLEKS

DOBRE VIJESTI ZA KOTORIBU NK Graničaru odobren projekt vrijedan milijun eura!

Sportski park u Kotoribi dobit će stadion, dvorane za badminton i skvoš, teretanu, nove svlačionice...

Na adresu NK Graničara iz Kotoribe ovih je dana stigla informacija koju su već dugo priželjkivali. Naime, dobili su potvrdu da je prošao njihov projekt rekonstrukcije i dogradnje sportskog objekta u mjesnom Sportskom parku.

Projekt koji su prijavili na natječaj podmjere 7.4.1. iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske je pozitivno ocijenjen, a ono što posebno veseli je činjenica da su sredstva 100% nepovratna, dok vrijednost projekta iznosi gotovo 7,5 milijuna kuna.

Obnovit će se postojeće prostorije Graničara, a u dogradnji će se Sportski park obogatiti stadionom i pratećim sadržajima poput dvorana za badminton i skvoš, teretanom i svlačionicama.Ova sjajna vijest za Graničar i Kotoripčane stigla je nekoliko dana uoči velikog prvenstvenog derbija u kojem Graničar dočekuje Centrometal. Utakmica se igra u nedjelju, 25. kolovoza od 17:30 sati, a iz Graničara pozivaju sve svoje navijače i simpatizere da ih podrže na utakmici, ali i proslave prolazak velikog projekta na natječaju.

U klupskim prostorijama bit će izložene fotografije na kojima ćete moći vidjeti kako će sportski kompleks izgledati, a nakon utakmice između Graničara i Centrometala, snage će u utakmici pod reflektorima odmjeriti nogometašice Koprivnice i Lepoglave. Poveznica između Graničara i nogometašica Koprivnice je Mario Gregurina, igrač Graničara koji je ujedno i trener ŽNK Koprivnice.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!