Vijesti / Sport
Sport
FOTO Ekipa Vulgaris najbolja na Memorijalnom streetball turniru Bojan Zvošec
M. Habuš/D. Hrašćanec

TURNIR U KOTORIBI

FOTO Ekipa Vulgaris najbolja na Memorijalnom streetball turniru Bojan Zvošec

Pobjednički pehar i medalje najboljima su uručili Branislav Fuš, predsjednik KK Kotoriba i Blaženka Zvošec, Bojanova supruga, u društvu svog unuka Tea Seličanca

Nakon što su tri godine zaredom osvajali turnir, ekipa 'Gurni muški 4' iz Donjeg Kraljevca ove je godine poražena u finalu 23. Streetball turnira u Kotoribi koji već devet godina nosi naziv Memorijal 'Bojan Zvošec. Pobjednik turnira koji je održan u subotu, 17. kolovoza u Sportskom parku u Kotoribi tako je ekipa Vulgaris iz Preloga.

Pobjednički pehar najboljima, kao i medalje uručili su im Branislav Fuš, predsjednik Košarkaškog kluba Kotoriba i Blaženka Zvošec, Bojanova supruga, u društvu svog unuka Tea Seličanca.

Memorijalni streetball turnir Bojan Zvošec u Kotoribi Fotogalerija

Na turniru je sudjelovalo osam ekipa, redom iz Kotoribe, Donje Dubrave, Donjeg Kraljevca i Preloga. Treće mjesto osvojila je ekipa 'Rock 1' iz Kotoribe koja je u utakmici za treće mjesto nadigrala ekipu ‘Dosjei Y’.

Veliki broj posjetitelja u Sportskom parku u Kotoribi mogao je uživati u odličnoj košarci, a kao i svake godine održano je natjecanje u gađanju trica. Najbolji 'tricaš' bio je Petar Fuš iz Kotoribe. Pehar za fair play ove je godine osvojila ekipa 'Dosjei Y'. 

Tehnički dio natjecanja, s mikrofonom u ruci, odlično je vodio Dejan Marđetko, a posebnost turnira bili su i odlični langoši koje su pripremale Melani Marđetko, Snježana Markan, Jasminka Fuš, Biserka Friščić i Laura Zvošec. Sve u svemu, bila je ovo jedna lijepa sportsko-zabavna večer koja, uz sjećanje na prvo ime kotoripske košarke, svake godine okuplja sve veći broj ljudi.

Kako je bilo, pogledajte u fotogaleriji…

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!