Vijesti / Sport
Sport
1. LIGA Željezničar Čakovec otvara prvenstvo protiv Šubićevca

KUGLANJE

1. LIGA Željezničar Čakovec otvara prvenstvo protiv Šubićevca

Kuglači Željezničara imaju još točno mjesec dana do početka prvoligaškog prvenstva.

Prva hrvatska kuglačka liga - muški počinje 14. rujna. Liga broji deset klubova među kojima je ove sezone i naš čakovečki Željezničar. Uz Čakovčane u ligi su Bjelovar, Grmoščica Zagreb, Medveščak-1958 Zagreb, Mertojak split, Osijek, Šubićevac Šibenik, Velebit Otočac, Zadar i Zaprešić.

U 1. kolu 14. rujna Željo dočekuje Šubićevac i nada se prvim prvoligaškim bodovima. U 2. kolu slijedi teško gostovanje kod Zaprešića pa u 3. kolu dočekuje Mertojak. U 4. kolu slijedi gostovanje kod Osijeka, u 5. i 6. kolu bit će domaćini Zadru i Grmoščici. U 7. kolu gostuju kod Medveščaka pa u 8. kolu bit će domaćini Velebitu i za kraj prvog dijela prvenstva u 9. kolu sredinom studenog gostuju kod Bjelovara.

Uslijedit će pauza do 25. siječnja kada se prvenstvo nastavlja, a posljednje prvenstveno kolo na rasporedu će biti na prvi dan proljeća iduće godine. Posljednje dvije ekipe ispadaju iz lige, a Čakovčanima je želja biti u zlatnoj sredini na tablici i mirno prebroditi povratak u najelitniji rang hrvatskog kuglanja.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!