Nogomet: Kotoripčani bolji od Međimurja, Centrometal i Šenkovec prvaci

3. HNL Sjever: Kotoripčani bolji od Međimurja

U Kotoribi je Graničar s 1:0 dobio Međimurje. Jedini strijelac na susretu bio je Matija Kosec dvadesetak minuta prije kraja susreta. Mladost iz Preloga u Grabrovnici je poražena od Croatie 7:1. Poluvrijeme je bilo 5:1, a jedini strijelac za Mladost bio je Luka Dominić.

Obrana penala Međimurju (Autor: Dario)


3. HNL Sjever:
Nedelišće – Slatina 2:1 /subota/, Čakovec – Križevci 4:3 /subota/, Polet SMnM – Koprivnica 4:1/ subota/, Croatia Grabrovnica – Mladost Prelog 7:1, Graničar Kotoriba – Međimurje 1:0.

1. MNL: Centrometal jesenski prvak

U derbiju kola koji je igran u Maloj Subotici Spartak i Centrometal odigrali su 1:1. Domaćin je dobio prvi dio 1:0,  a u nastavku je sastav iz Macinca jednim golom izjednačio, došao do gostujućeg boda koji im je donio jesenski naslov i bod više od drugog Naprijeda. BSK je s 5:0 bio bolji od Rudara.

Spartak – Centrometal

Prvo poluvrijeme je završilo 1:0, a gosti su od 15. minute igrali s igračem manje koji je isključen zbog preoštrog starta. Sokol i Podturen su završili 1:1. Oba gola pala su u prvom poluvremenu. Sokol je poveo, a Podturen je izjednačio i odnio gostujući bod. Dinamo je u Palovcu poražen od Mladosti iz Palinovca 1:3. Prvi dio završio je 1:1.

Spartak – Centrometal

1. MNL 15. posljednje jesensko kolo: Omladinac (NSR) – Naprijed 1:2 /subota/, Polet (P) – Pušćine 0:2 /subota/, Sloboda (S) – Mladost (I) 0:1 /subota/, Sloga (Č) – Čukovec 77 0:1 /nedjelja u 10:00 sati/,  BSK – Rudar 5.0, Spartak – Centrometal 1:1, Sokol – Podturen 1:1, Dinamo (P) – Mladost (Pal.) 1:3.

BSK – Rudar

2. MNL zapad: Šenkovec do proljeća na vrhu

Lideri ove lige Plavi i Šenkovec danas su gostovali. Plavi su u Hlapičini odigrali 1:1 nakon što su prvo poluvrijeme poveli 1:0. Ovaj neriješeni ishod iskoristio je Šenkovec koji je u gostima dobio Međimurec 3:0 s jednim golom u prvom poluvremenu i dva u drugom dijelu. Šenkovčani su ovom pobjedom preskočili Pekleničane i došli do jesenskog naslova.

Jedinstvo je u Novom Selu na Dravi pobijedilo Dravu 3:1. Poluvrijeme je bilo 2:0. U Mihovljanju je Sloboda pobijedila Bratstvo iz Jurovca 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:0. Bratstvo je poravnalo na 1:1, no Sloboda drugim golom na kraju slavi minimalnu pobjedu 2:1. Istim rezultatom Trnovec je pobijedio Veneru. Poluvrijeme je bilo 1:1, a Trnovec drugim golom u nastavku pobjeđuje 2:1.

2. MNL zapad 15. posljednje jesensko kolo: Hajduk (Š) – Mladost (S)  2:0 /subota/, Napredak – Jedinstvo (GM) 1:1 prekid u 75. minuti /subota/, Strahoninec – Mali Mihaljevec 1:0 /subota/, Jedinstvo (NSD) – Drava (K) 3:1, Sloboda (M) – Bratstvo (J) 2:1, Mura – Plavi (Pek.) 1:1, Međimurec – Šenkovec 0:3, Trnovec – Venera 2:1.

2. MNL istok: Četiri domaće pobjede i gostujuće slavlje Graničara

U današnjih pet susreta četiri domaća slavlja. Galeb je s  dva gola u drugom poluvremenu bio bolji od Kraljevčana 2:0. Drava je također 2:0 pobijedila Vidovčan. U Podbrestu je Budućnost s 4:1 ispratila Mladost iz Svete Marije.

Trnava je s minimalnih 1:0 bila bolja od Dubravčana. Jedino slavlje gostiju bilo je u Draškovcu gdje je Graničar iz Novakovca porazio domaćina 1:3. Domaćin je poveo 1:0, no mlada draškovečka ekipa nije izdržala do kraja i Graničar je s tri gola zasluženo odnio sva tri boda.

2. MNL istok 15. posljednje jesensko kolo: Dinamo (D) – Croatia 4:2 /subota/, Hodošan – Dubrava 5:6 /subota/, ČSK – Borac 1:0 /subota/, Galeb – Kraljevčan 38 2:0, Drava (DM) – Vidovčan 2:0, Budućnost (P) – Mladost (SM) 4:1, Draškovec – Graničar (N) 1:3, Trnava – Dubravčan 1:0.

Galerija s utakmice Kotoriba – Međimurje

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije