Uoči posljednjeg jesenskog kola 2. Međimurske lige istok

Dinamo pobjedom želi zaokružiti izuzetno uspješnu jesen

Već od ranije jesenski prvak 2. Međimurske lige-istok Dinamo iz Domašinca  ove subote na promociji titule jeseni ugošćuju odličnu Croatiju iz Orehovice koja je nanizala kroz devet utakmica šest pobjeda i dva neriješena rezultata.

Zasigurno će utakmica biti neizvjesna i kvalitetna koju sudi Marijan Dumančić, pomoćnici će mu biti Goran Žganec i Darko Pokrivač, dok je delegat Dragutin Šafarić. Također zanimljiva utakmica odigrat će se zasigurno i u Goričanu gdje četvrto plasirana Trnava ugošćuje mjesto niže Dubrovčan iz Donje Dubrave. Domaćin želi pobjedom se oprostiti od navijača dok gosti također vjeruju u dobar rezultat.

Utakmicu će suditi Bojan Juras pomoćnici će biti Dino Horvat i Franjo Horvat dok će delegat biti Dragutin Borko. Hodošan nakon visoke pobjede u Donjem Kraljecu ugošćuje posljednje plasiranu Dubravu i apsolutni je favorit ove utakmice koju sudi Tomislav Herman, pomagat će mu Antun Korunić i Damir Mesarić, dok je delegat Ivan Kovač.

Galeb iz Oporovca koji je kroz posljednjih četiri utakmice ostvario dvije pobjede i dva neriješena rezultata, ugošćuje Kraljevčan 38 koji u minulom kolu teško stradao protiv Hodošana. Domaćin je veliki favorit u utakmici koju sudi Zdravko Toplišnjak, pomoćnici će mu biti Marko Đurđek i Dario Kos, dok će delegat biti Antun Mesarić. Trinaesta Drava i mjesto niže Vidovčan odigrati će zasigurno borbenu i otvorenu utakmicu u kojoj jedni i drugi žele ostvariti pobjedu.

Utakmicu će suditi Radovan Posedi te Robert Novak i Antun Kukovec, a delegat je Ivan Mezga. Budućnost iz Podbresta na krilima dvije pobjede i dva neriješena rezultata kroz četiri odigrane utakmice dočekuje Mladost iz Svete Marije i učinit će sve ne bi li ostvarila pobjedu koja bi je još više podigla na prvenstvenoj ljestvici. Zasigurno im neće biti lako jer i Mladost će tražiti svoju priliku da dođe do povoljnog rezultata.

Glavni sudac utakmice biti će Jadran Kukovec pomoćnici će mu biti Martin Hrušoci i Dominik Filipašić, dok je delegat Matija Poredoš. Jedanaesto plasirani ČSK iz Čehovca ugošćuje drugoplasirani Borac PMP iz Turčišća i zasigurno će utakmica biti neizvjesna jer domaćin želi ostvariti pobjedu te se još više podiči na prvenstvenoj ljestvici dok gosti su kvalitetna i moćna ekipa koja svugdje ide na pobjedu.

Sudac utakmice je Branko Martan pomoćnici će mu biti Milivoj Balić i Ivan Vlahek, dok je delegat Željko Bacinger. Utakmice u Domašincu, Hodošanu i Čehovcu odigravaju se u subotu, dok se ostale igraju u nedjelju s početkom u 13.30

Zbog treće opomene pravo nastupa u sljedećem kolu nemaju:

ČSK – Roberto Višnjić (6082)
BORAC PMP – Josip Ribić (2), Manuel Kočevar (3636)
VIDOVČAN – Dalibor Varga (2250)
KRALJEVČAN 38 – Nikola Hobor (1939)
GALEB – Dario Balent (3160), Igor Erdelji (3158)
DUBRAVA – Simon Tkalec (3648)
CROATIA – Stefan Kolar (3381)  


Kazne isključenim igračima:

ČSK – Marko Božek (4530) po čl. 52. i 56. DP HNS-a 6 (šest) mjeseci
DRAVA (DM) – Damir Mihalac (2924) po čl. 52 DP HNS-a 3 (tri) utakmice


Suspendirani klubovi – stanje sa 14.11.2012.
– 2. Međimurska liga istok

NK TRNAVA – 4.446,50 kn
NK GRANIČAR (N) – 2.712,50 kn
NK CROATIA – 1.855,00 kn
NK ČSK – 2.432,50 kn
NK DRAVA (DM) – 2.223,00 kn
NK DINAMO (D) – 3.947,50 kn
NK GALEB – 1.358,50 kn

Lista stijelaca:

26 zgoditaka – Stjepan Krznar (Dinamo D)
20 zgoditaka – Zoran Strahija (Hodošan)
16 zgoditaka – Josip Ribić (Borac PMP)
12 zgoditaka – Josip Igrec (Drava DM), Gregor Bunc (Hodošan)
11 zgoditaka – Santino Debelec (Dinamo D), Miroslav Pigac (Galeb)
10 zgoditaka – Aleksandar Kramar (ČSK), Nikola Štrok (Mladost SM), Nikola Bukal (Budućnost P)
9 zgoditaka – Benjamin Brljak (Dubravčan)
8 zgoditaka – Rajko Gavez (Borac PMP), Luka Lipić (Kraljevčan 38), Darko Čmrlec (Mladost SM)
7 zgoditaka – Marko Baksa (Borac PMP), Simon Jakšić (Trnava), Martin Tisaj (Kraljevčan 38), Danijel Lukša (Dubravčan)
6 zgoditaka – Vjekoslav Cvek (Kraljevčan 38), Danijel Lovrek (Graničar N), Tino Sabol (Dubrava), Darko Kuzmić (Draškovec), Marijan Krčmar (Croatia)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije