Karatisti Male Subotice ukupno peti u Poreču

Karate natjecanje u Poreču jedno je od zadnjih jačih natjecanja ove godine na kojem je sudjelovalo 532 natjecatelja iz Italije, Češke, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Austrije, Njemačke te Hrvatske. U toj velikoj i jakoj konkurenciji kaartisti Male Subotice polučili su vrijedne rezultate.

Antonija Ružić okitila se zlatom i srebrom u kategorijama mlađih učenica i učenica do 28, odnosno do 32 kilograma. Maria Murković je bila zlatna u mlađim kadetkinjama do 45 kilograma i brončana u kadetkinjama do 47 kilograma. Mihael Sirc i Dominik Murković osvojili su bronce u svojim kategorijama mlađih učenika (7,8,9 godina), dok su oba u učenicima (10,11 godina) bili zlatni, što je kategorija iznad njihove jer imaju 9 godina.

Filip Novak je u zahtjevnoj kategoriji kadeta do 57 kilograma uzeo broncu nakon što je u polufinalu vodeći 3:0, izgubio nakon prejakog kontakta koji su suci rigorozno ocijenili u korist domaćeg natjecatelja iz Rijeke. Okićeni s devet medalja klub su doveli na peto mjesto u ukupnom poretku od 63 klubova koji su nastupili na natjecanju te time postali klub s kojim se mora računati na domaćim i stranim borilištima.

Četiri medalje u Štrigovi

Na natjecanju u Štrigovi koje je održano 11. studenog, sudjelovalo je 130 natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije. Iz Male Subotice sudjelovalo je pet natjecatelja i kući su odnijeli četiri  medalje. Najuspješniji je bio Tin Hrgović koji je u kategoriji mlađih kadeta do 50 kilograma osvojio zlato.

Filip Novak je nakon Poreča stigao i na ovo natjecanje te je osvojio srebro u kadetima do 57 kilograma. Sebastian Ivan Godina i Nikola Jankaš su u kategoriji juniora do 65 kilograma uzeli bronce nakon dobrih borbi. Na natjecanju je sudjelovao i Lovro Farkaš koji je na žalost za dlaku izgubio borbu za broncu. 

Ovim putem iz kluba se zahvaljuju roditeljima koji podržavaju te pomažu klub i svoju djecu u karate ambicijama te pozivaju djecu i roditelje koji se žele uključiti u veliku karate obitelj Karate kluba Mala Subotica da to učine  i jave se na broj telefona 098 632 335 – predsjednik Vladimir Logožar i 098 160 2210 – trener Tomislav Magdalenić ili ih potražite u dvorani OŠ Mala Subotica četvrtkom i Vatrogasnom domu ponedjeljkom, utorkom i petkom u 20 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije