Šahisti Stridona će u Opatiji tražiti ulaz u prvoligaško društvo

Kvalifikacije pobjednika II. Hrvatske šahovske lige centar, istok, jug i zapad održat će se u Opatiji u vremenu od 23.11. do 25.11.2012. godine. Smještaj sudionika je u Milenij Grand Hotelu “4 opatijska cvijeta”, u Opatiji.

Dolazak sudionika je u petak. Sastanak kapetana i izvlačenje brojeva održat će se 23.11.2012. u 21,00 sat. Otvorenje i 1. kolo bit će 24.11.2012. u 09,00 sati. Zatvaranje natjecanja je 25. studenog poslije zadnjeg kola.

Kvalifikacijski turnir pobjednika drugih liga igra se na šest ploča. U osnovnom sastavu moguće je prijaviti još 4 pričuvna igrača. Za ekipu se može prijaviti najviše 10 igrača.

Osnovni sastav ekipe se tijekom natjecanja ne može mijenjati ili dopunjavati. Redoslijed igrača u osnovnom sastavu određuje kapetan ekipe prema osobnom nahođenju bez obzira na titule i kategorije

Na natjecanju pravo sudjelovanja imaju sljedeći klubovi:
1. ŠK “Karlobag”, Karlobag;
2. ŠK “Slaven”, Vukovar;
3. ŠK “Stridon”, Štrigova;
4. ŠK “Zadar”, Zadar.

Tempo igre iznosi 90 minuta za cijelu partiju + 30 sekundi po svakom odigranom potezu. Pravo nastupa za ekipe imaju samo registrirani igrači u HŠS-u za 2012. godinu, a koji su bili prijavljeni u jesenskim osnovnim sastavima gore navedenih ekipa u drugoligaškom natjecanju za 2012. godinu. Za pojedinu ekipu može nastupiti jedan strani igrač.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije