Komentar martinjskog kola: Naprijed i Šenkovec izgubili mjesto lidera

1. MNL: Sloga u gostima pobijedila vodeći Naprijed

1. MNL 14. kolo, pretposljednje jesensko kolo: Centrometal – Omladinac (NSR) 3:1 /subota/, Rudar – Sloboda (S) 2:5 /subota/, Čukovec 77 – BSK 1:1 /nedjelja u 10:30 sati/, Mladost (I) – Dinamo (P) 2:2, Mladost (Pal.) – Sokol 5:1, Podturen – Polet (P) 1:0, Pušćine – Spartak 1:2 (igrano u Maloj Subotici), Naprijed – Sloga (Č) 0:2.

Sloga iz Čakovca u Cirkovljanu je iznenadila vodeći Naprijed porazivši ga 2:0. Ovim porazom Naprijed je pao na treću poziciju, a vodeće dvije pozicije drže Centrometal i Sloboda Slakovec. Mladost Ivanovec i Dinamo Palovec završili su 2:2 zabivši sve golove u prvom dijelu.

Mladost Ivanovec i Dinamo Palovec završili su 2:2 zabivši sve golove u prvom dijelu

Mladost je u Palinovcu petardom ispratila Sokol slavivši 5:1. Na poluvremenu je domaćin imao prednost 3:0. Podturen je s minimalnih 1:0 slavio protiv fenjeraša Poleta. Spartak je u Maloj Subotici s 2:1 bio bolji od Pušćina. Poluvrijeme završava 1:1, a u nastavku domaćinu jedan gol donosi puni plijen.

2. MNL zapad: Šenkovec poražen kod kuće od Strahoninca, Plavi vodeći

Šenkovec je kod kuće neočekivano pokleknuo protiv Strahoninca 0:2. Prvi dio bez golova, a u nastavku rastrčani gosti zabijaju dva gola i odnose sva tri boda kući. Plavi su u Peklenici iskoristili ovaj kiks dosadašnjeg lidera, porazili su Slobodu iz Mihovljana 5:0 s tri gola u prvom poluvremenu i dva u nastavku te preuzeli prvo mjesto uoči posljednjeg jesenskog kola.

Drava i Trnovec završili su 1:1. Gosti su poveli, domaćin izjednačio u prvom poluvremenu, a u nastavku mreže miruju. Venera je kod kuće poražena od Međimurca 0:1. Domaćin u prvom poluvremenu ne koristi svoje prigode, da bi Međimurec u drugom poluvremenu nakon jednog kornera zabio gol i zabilježio na svoj konto sva tri boda. Mali Mihaljevec je peticom otpratio Napredak pobijedivši ga 5:1. Poluvrijeme je bilo 2:1, a s tri gola u drugom dijelu Mihaljevčani dolaze do visoke pobjede.

U Gornjem Mihaljevcu Jedinstvo je porazilo Muru 3:0 s jednim golom u prvom dijelu i dva u nastavku. Bratstvo je u Jurovcu poraženo od Hajduka iz Štrukovca 1:2. Poluvrijeme je bilo 0:0. Jurovčani su poveli, no gosti iz Štrukovca u posljednjih petnaestak minuta zabijaju dva gola i dolaze do pobjede. Mladost je u Selnici poražena od Jedinstva iz Novog Sela na Dravi 1:4. Jedinstvo je silovito ušlo u susret i na poluvremenu su vodili 3:0.

2. MNL zapad 14. kolo, pretposljednje jesensko kolo: Drava (K) – Trnovec 1:1, Venera– Međimurec 0:1, Šenkovec – Strahoninec 0:2, Mali Mihaljevec – Napredak 5:1, Jedinstvo (GM) – Mura 3:0, Plavi (Pek.) – Sloboda (M) 5:0, Bratstvo (J) – Hajduk (Š) 1:2, Mladost (S) – Jedinstvo (NSD) 1:4.

2. MNL istok: Dinamo Domašinec potvrdio jesenski naslov

2. MNL istok 14. kolo, pretposljednje jesensko kolo: Borac– Trnava 2:3 /subota/, Kraljevčan 38 – Hodošan 3:7 /subota/, Graničar (N) – Budućnost (P) 2:2 /nedjelja u 10:30 sati/, Croatia – ČSK 4:1, Dubravčan – Draškovec 5:1, Mladost (SM) – Drava (DM) 5:2, Vidovčan – Galeb 1:3, Dubrava – Dinamo (D) 0:1.

Dinamo iz Domašinca je potvrio naslov jesenskog prvaka pobijedivši u Sivici posljednju Dubravu 1:0 golom iz kaznenog udarca u prvom poluvremenu. Iako je Dubrava posljednja pružila je snažan otpor jesenskom prvaku u nastojanju da dođe do bodova koji bi ju približili ostanku u ligi. U Orehovici je Croatia porazila ČSK 4:1. Domaćin je na poluvremenu poveo 2:0. Dubravčan je s 5:1 bio bolji od Draškovca. Prvi dio završio je 3:0.

Pred tristotinjak gledatelja Mladost je u Svetoj Mariji porazila Dravu iz Donjeg Mihaljevca 5:2. Domaćin je silovito odigrao prvo poluvrijeme koje je dobio 4:0. Vidovčan je poražen kod kuće od Galeba 1:3. Poluvrijeme je bilo 1:1, a u drugom dijelu Oporovčani zabijaju dva gola za sva tri gostujuća boda.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije