Vilson Kuqi iz Strahoninca na krovu Europe u K1!

Članovi Kickboxing kluba 300 Čakovec nastupili su na velikoj profesionalnoj priredbi u Beču na kojoj se održao meč za profesionalnog prvaka svijeta u K1 po WKF federaciji između Konstantina Tryhsina iz Ukraine i Ximbe Nkosinathija iz Južne Afrike.

Priliku da nastupe na tako velikoj priredbi koju su prenosile dvije austrijske tv kuće dobili su dvoje najboljih hrvatskih juniora u K1 Vilson Kuqi iz Strahoninca i Jurica Škoranec iz Sračinca članovi Kickboxing kluba “300”.

Obojica su imali nastup za pojas juniorskog prvaka Europe u K1 disciplini.Jurica Škoranec nakon iscrpljujuće borbe pred više od 2000 navijaća izgubio je meč podijeljenom sudačkom odlukom, odnosno 2:1.

Vilson Kuqi od prve minute meča krenuo je silovito i prodornim napadima i jekim udarcima nije borcu iz Češke dozvolio nikakvo iznenađenje, suci su imali lagani posao i rezlutatom 3:0 Vilson Kuqi postaje novi juniorski prvak Europe u K1 disciplini u jednoj od najboljih svjetskih federacija WKF.Odmah po završetku meča Vilsonu je ponuđeno od strane federacije i europskog predsjednika da boxa na grand prixu četvorice u Ukrajini.

Moramo napomenuti da je skupina navijača doputovala iz Hrvatske u Beč bodriti naše borce koji su i ovaj put pokazali zavidnu razinu borbenosti i borilačkog znanja.

U Kickboxing klubu “300”nastavlja se sa jakim treninzima jer već 18.11. putuju u Budimpeštu na gala priredbu sa svoja 4 amaterska borca, a 30.11. putuje se u Bregenz sa 12 amaterskih boraca.

Svi zainteresirani koji žele trenirati sa šampionima i postati šampioni mogu se priključiti klubu u treninzima bilo rekreacijski ili natjecateljski. Treninzi se održavaju u maloj dvorani GOC-a utorkom, četvrtkom i petkom od 20 sati. Zainteresirani se mogu javiti i na klupski telefon 095 920 3533.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije