Nogometna subota: Međimurski derbi trećeligaša bez pobjednika

III. HNL sjever

NEDELIŠĆE – MEĐIMURJE 0:0

Pred velikim brojem gledatelja Nedelišće i Međimurje odigrali su u Dunjkovcu – Pretetincu utakmicu bez pobjednika. U pravom prvenstvenom susretu s mnogo prilika na obje strane, dva žuta kartona i jednim crvenim za domaćine, nedostajali su samo golovi.

Moglo je biti i njih da je Menzil realizirao kazneni udarac za Međimurje, nakon što je loptu rukom u svojem šesnaestercu navodno zaustavio Perko. No, najbolji pojedinac susreta domaći vratar Košir bio je uspješniji od Menzila, obrano je njegov udarac i sačuvao bod svojoj momčadi.


ČAKOVEC – MLADOST (P) 2:2 (1:2)

U Čakovcu pak je odigrani susret međimurskih predstavnika s donjeg dijela prvenstvene tablice. Čakovec i Mladost iz Preloga također su podijelili bodove. Bilo je 2:2. Iako obje ekipe nakon svega viđenoga na čakovečkom stadionu Mladosti mogu biti zadovoljne podjelom bodova, gosti iz Preloga svakako će malo više žaliti jer su golovima Furunđije dva puta imali vodstvo, 0:1 i 1:2, no, nisu ga uspjeli sačuvati do kraja.

I. MNL

POLET (P) – MLADOST (P) 0:0

Mreže su mirovale i u subotnjem susretu između posljednje plasiranog Poleta i Mladosti iz Palinovca koja je prije ovog susreta bila lagani favorit “na papiru”. No, nakon devedeset minuta, napadači niti jedne momčadi nisu uspjeli realizirati svoje prilike tako da je ostalo početnih 0:0, a Polet je tek nakon odigranih 13. kola stigao do svojega drugoga prvenstvenog boda.

OMLADINAC (NSR) – PUŠĆINE 1:2

Do nova tri gostujuća boda stigla je i momčad Pušćina koja je slavila na gostovanju u Novom Selu Rok s 1:2. Ovom pobjedom Pušćine se sele u gornji dom međimurskih prvoligaša, dok Omladinac nakon 13. kola ostaje na samom dnu tablice s 11 bodova.

II. MNL zapad

Šenkovec sam na vrhu, nakon “kiksa” Plavih u Štrukovcu

NAPREDAK – ŠENKOVEC 1:2

Pobjedom na gostovanju u Gornjem Kraljevcu, Šenkovec je preuzeo vodstvo na tablici s obzirom da su Plavi koji su do ovoga kola imali isti broj bodova kao i Šenkovec u Štrukovcu osvojili tek jedan bod odigravši slabu utakmicu bez golova protiv domaćeg Hajduka.

HAJDUK (Š) – PLAVI – 0:0

II. MNL istok

HODOŠAN – VIDOVČAN 3:0

Do važnih domaćih bodova stigla je i momčad Hodošana u susretu protiv Vidovčana. Osim veselja zbog osvojenih, bodova i tri postignuta pogotka, napokon su zadovoljni kako ističu u klubu iz bog toga što su susret završili bez primljenog gola.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije