Nedelišće palo u produžetku

Nedelišće je u Dubrovniku poraženo od GOŠK-a u susretu osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa 2:0 u produžecima. Prvo je u 92. minuti pogodio Ante Kovačić, a sedam minuta poslije mrežu gostiju je naciljao Ivo Caput. Tri minute poslije tog drugog pogotka Dubrovčana gosti su ostali s desetoricom. Franjo Pintarić je dobio drugi žuti karton te je morao u svlačionicu. Više od tisuću gledatelja bilo je u Lapadu na ogledu GOŠK-a i Nedelišća.

GOŠK – NEDELIŠĆE 2:0/produžetak (Ante Kovačić 92., Ivo Caput 99. minuta)

Nedelišće je bolje otvorilo utakmicu, ali prve prave prilike imao je domaćin. U 9. minuti Damir Hodžić je pucao s vrha 16-erca, ali visoko preko gola. Potom, u 14. minuti, Josip Papić je prekršajem zaustavljen na 20 metara, ali iz slobodnog udarca Frano Mrđen pogađa živi zid gostiju.

U 18. minuti, na 20 metara od gola GOŠK-a, slobodan udarac. Danijel Jagec je naciljao donji lijevi kut gola domaćina, međutim, istaknuo se Dalibor Kristić, vratar domaćih.

U 31. minuti pokušaj domaćih iz daljine, Hasan Kacić je iz slobodnog udarca tukao jako, međutim, neprecizno. Lopta je prošla koji metar od lijeve stative gola gostiju.

U 38. minuti velika prilika za GOŠK-a, Hodžić je primio loptu u kaznenom prostoru gostiju, pored njega u tom trenutku nije bilo igrača Nedelišća. Tukao je, ali slabo te vratar gostiju, Nikola Košir nije imao težak zadatak zaustaviti pokušaj napadača domaćih.

U nastavku, u 51. minuti, nakon ubačaja iz kuta (Vinko Čikato), Darko Đajić se na drugoj stativi, pred golom Nedelišća, nije najbolje snašao. U 55. minuti Saša Mihalic je tukao s vrha 16-erca, snažno, lopta je prošla blizu desne stative vratara Dalibora Kristića.

U 72. minuti najveća prilika gostiju, Goran Međumurac je prošao lijevom stranom, krenuo prema golu domaćina, pogriješio je Viktor Lekaj u tom trenutku, napadač Nedelišća je došao sam pred vratara Dalibora Kristića, koji brani njegov udarac. Na odbijenu loptu natrčao je i poslao je u mrežu Saša Mihalic, koji je bio u zaleđu te je pogodak opravdano poništen.

U 77. minuti Antonio Dragić, koji je koju minutu prije zamijenio Josipa Papića, tukao je s 20-ak metara, metar, dva iznad vratinice gola Nedelišća. U 82. minuti gužva u kaznenom prostoru domaćina, pokušaj Marija Sečana je završio je u bloku. U sudačkoj nadoknadi, 92. minuti, slobodan udarac s vrha 16-erca za domaćina, ali Frano Mrđen pogađa živi zid Nedelišća.

U 2. minuti produžetka GOŠK je poveo. Ante Kovačić je strijelac, potom pogađa i Ivo Caput… Kada je sudac Goran Gabrilo iz Splita označio kraj utakmice, počelo je slavlje Dubrovčana.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije