Nogometni klubovi dužni savezu gotovo 165 tisuća kuna!

U novom glasilu Međimurskog nogometnog saveza GOOL objavljen je dugi popis dužnika u prvoj i dvije druge međimurske nogometne lige. U Prvoj međimurskoj nogometnoj ligi od 16 klubova koji nastupaju barem neki dug ima – 16 klubova! Svi su dužni od prvog od posljednjeg.

Ukupan prvoligaški dug iznosi 80 029,00 kn, a najviše dugovanja ima Polet Pribislavec u iznosu od 10 126,00 kn. U 2. MNL zapad dužno je 15 od 16 klubova, a zbroj dugovanja iznosi 48 097,00 kn. U 2. MNL istok u dugovanju su 13 kluba od njih 16, a zbroj njihovih dugova je 36 009,00 kn. Dug prvoligaša i drugoligaša je zajedno 164 135,00 kn.

U prošlom GOOL-u objavljeno je da je suspendirano deset klubova članova trećih županijskih liga. U zapadnoj skupini bila su 3 kluba s ukupnim dugom 5 569,00 kn, a na istoku 7 klubova sa zbrojenim dugom koji iznosi 20 536,50 kn. Zbrojimo li sva dugovanja dolazimo da su klubovi čija su imena objavljena u posljednja dva GOOL-a ukupno dužni 190 240,50 kn.

Što se tiče disciplinskih mjera najteže kazne izrečene su u trećim ligama. U istočnoj skupini kažnjena su trojica igrača Trnja iz Svetog Jurja u Trnju. Nikola Višnjić odmarat će prisilno šest mjeseci, Marino Bistrović četiri utakmice i Robert Blažinčić dvije utakmice.

Na zapadu Hajduk iz Brezja je izazvao prekid u Prekopi i kažnjen je s oduzimanjem tri boda i susret je registriran za Plave 3:0. Igrač Goran Toplek koji je odgurnuo suca kažnjen je sa 6 utakmice neigranja, a igrači Ilija Ambruš i Karlo Marciuš koji su grudali suca kažnjeni su s dvije utakmice. Iako je glavni sudac bez problem mogao nastaviti susret u Prekopi jer odguravanje i grudanje teško da su dovoljni objektivni razlozi za prekid susreta nigdje se za sada ne spominje po pitanju disciplinskih mjera.

NK Rudar Mursko Središće se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog isključenja predstavnika kluba na juniorskoj utakmici odigranoj u Vratišincu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije