Dresovi i lopte za najbolje mlade nogometaše

Međimurski nogometni savez u Hotelu Park u Čakovcu organizirao je druženje i nagrađivanje mladih nogometnih ekipa koje su bile najbolje u svojim skupinama te ukupne pobjednike u pojedinim kategorijama. Nagrade su bile kompleti dresova i nogometne lopte.

O ovoj akciji Mato Kljaić predsjednik Međimurskog nogometnog saveza je izjavio: “Dogovorili smo se na sastanku Izvršnog odbora da ćemo pobjednike svih skupina nagraditi kompletnom opremom. Pobjednike pojedinih skupina nagradili smo nogometnim loptama. To je simboličan znak, ali svakom klubu dobro dođe bilo kakva pomoć. Želimo i pokazati da smo određena sredstva iz našeg poslovanja odvojili za mlade.

Mi smo naglasili na početku našeg mandata da ćemo raditi puno s mladima. Tragom toga mi smo odradili neke aktivnosti, a jedna od njih je ova danas u kojoj smo okupili pobjednike u prošlome prvenstvu. Okupili smo ih da ih istaknemo, da ih nagradimo, da im damo do znanja da ih pratimo. Oni imaju našu podršku i pomogli smo im koliko smo u mogućnosti.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije