Je li se trebalo igrati u Prekopi?

U susretu posljednjeg kola Treće međimurske nogometne lige – zapad došlo je do prekida susreta u Prekopi gdje su igrali Plavi i Hajduk Brezje. Kao što smo već pisali pri rezultatu 3:1 za domaćine u 60. minuti nakon što je glavni sudac pokazao crveni karton došlo je do odguravanja suca i grudanja suca zbog čega je on prekinuo susret.

Je li trebao prekinuti ili ne u najmanju ruku je diskutabilno jer ni domaćem ni gostujućem predstavniku nije bilo jasno neposredno nakon susreta zbog čega je došlo do prekida te što je iritiralo suca da prekine susret. Isto tako je pitanje je li se uopće trebao igrati susret s obzirom da je teren bio pokriven snijegom. Dobili smo nekoliko fotografija iz Prekope pa procijenite i zaključite sami vrijedi li igrati na ovakvom terenu ili ne.

Valja još napomenuti da je ovo bilo posljednje trećeligaško kolo, dok će klubovi prve i druge županijske lige igrati još tijekom cijelog studenog. Da se utakmica odgodila za tjedan dana kada će vjerojatno biti i bolji uvjeti za igru ne bi se ništa izgubilo.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije