Dnevnik NK Nedelišće iz Dubrovnika: Prvi dan

Jutros smo donijeli vijest kako je ekspedicija NK Nedelišće krenula put Dubrovnika. I na web stranici NK Nedelišće detaljno se prati sve što je povezano uz kup susret s GOŠK-om iz Dubrovnika:

“Akcija Nedelišće u četvrtfinalu Hrvatskog kupa je napokon započela. Nakon dugo iščekivanja i nekoliko minuta kasnije od predviđenog (7:15 sati) iz Nedelišća je krenuo autobus kojeg su napunili nogometaši i najvjerniji navijači. Uz par stanki u Dubrovnik se stiglo nakon jedanaest sati vožnje, nešto prije 19 sati. Tijekom putovanja izmjenjivala su se sva moguća vremenska stanja, od sitne kiše na startu, preko snijega u Lici i jake kiše u Dalmaciji, ali i zatvorene ceste prema Maslenici.

Na putu nas nije zaustavio ni snažan vjetar kod stanke pri Skradinu, kao i dvije krave koje su u jednom navratu zapriječile put. U autobusu je vladala užarena atmosfera, što zbog jako dugog puta, ali i napetosti uoči važne povijesne utakmice. Zbog toga smo grad vidjeli samo po mraku, a sutra (utorak) je za navijače predviđeno razgledavanje zidina staroga grada, dok će igrači na jednom lokalnom igralištu odraditi posljednji trening prije utakmice. Razlog tome je natopljenost glavnog terena na Lapadu zbog obilnih kiša.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije