Alen Novak: “Odlučni smo, Nedelišće želi dobiti utakmicu”

U jutarnjim satima nogometna ekspedicija Nedelišća krenula je autobusom put Dubrovnika na kup susret Hrvatskog nogometnog kupa protiv GOŠK-a. U 7:15 sati krenuli su igrači i navijači koji su do posljednjeg mjesta ispunili autobus.

Pitali smo Alena Novaka kakvo je stanje uoči ovog susreta: “Svi igrači su zdravi i spremni za dubrovački susret. Šanse ssu nam podjednake, no mislim da smo malo iskusniji od njih. Krenuli smo na susret tri dana prije što pokazuje našu odlučnost da dobijemo ovaj susret. Bit ćemo smješteni u Dubrovniku. U utorak će ekipa odraditi trening, a navijači će razgledati staru jezgru Dubrovnika. Utakmica je na rasporedu u srijedu od 15:00 sati i nakon nje se odmah vraćamo kući.”

Što se tiče GOŠK-a iz Dubrovnika on je član 3. HNL Jug. U posljednja tri domaća susreta slavili su u sve tri utakmice minimalnim pobjedama. Prošle subote dobili su Neretvu 2:1, a prije toga Konavljanina 3:2 i Kamen Ivan Begovinu 1:0. Na tablici su trenutno 9. sa 16 bodova. U 11 susreta imaju po 5 pobjeda i poraza te jedan remi uz gol – razliku 12:14.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije