U Čakovcu održan “1. turnir olimpijskih nada”

Hrvatski streljački savez i ŠSK Čakovec organizirali su 1. turnir olimpijskih nada , ISSF program zračna puška i pištolj za juniorke i juniore. Kod juniora u zračnom je pištolju najbolji bio Hrvoje Vinovrški – Petek iz Kustošije s 553 kruga.

Od naših čakovečkih predstavnika Matko Makovec je imao 498 krugova, Bruno Leček 495 i Domagoj Žganec 485. Kod mlađih juniora najbolji je bio Gabrijel Fridrih iz Magnuma Kutina s 516 krugova, a Domagoj Žganec iz Čakovca imao je 485 krugova.

Kod juniorki najbolja je bila Marijela Batković, predstavnica Magnuma Kutina, s 357 krugova, a kod mlađih juniorki je bila najbolja njena klupska kolegica Lara Varat s 354 kruga.

Kod juniora u konkurenciji puške bilo je 33 natjecatelja. Borna Petanjek iz Duge Rese bio je najprecizniji s 587 krugova. Čakovec je imao trojicu predstavnika. Marcel Dvoršćak postignuo je 530 krugova, Teo Bajkovec 489 i Vito Radiković 466. Borna Petanjek bio je najbolji i kod mlađih juniora.

Kod juniorki u konkurenciji puške najbolja je bila Daria Breber iz Končanice s 393 kruga. Zelenbor iz Brezja imao je svoje tri predstavnice. Klara Meglić postignula je 370 krugova, Daria Borko 363 i Kristina Medved 360. Daria Breber bila je najbolja i kao mlađa juniorka.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije