Osvrt na 12. kolo veteranske lige istok i zapad

Veteranska liga istok: Vidovčan slavio u Prelogu

U 12. kolu veteranske skupine-istok najveće iznenađenje kola priredio je Vidovčan koji je u Prelogu pobijedio Mladost rezultatom 5:4. Za Mladost strijelci su bili Zvonarek u dva navrata, Kljajić i Gorupić dok su za Vidovčan pogotke postigli Ujlaki dva te Štefić, Stojkov i Dolenec.
U pravoj golijadi Spartak je slavio sa čak 9:2 protiv Poleta iz Pribislavca. Pet pogotka za domaćina postigao je Marčec, dva Mladen Križaić i jedan Grašić dok su za Polet strijelci bili Radek i Ivačić.

U susjednom derbiju Radnički je u Belici minimalnim ali potpuno zasluženim rezultatom pobijedio BSK koji je totalno van forme. Pobjedonosni pogodak postignut je u 76. minuti iz kaznenog udarca kojeg je u pogodak vrijedan pobjede pretvorio Nenad Paler. Trećeplasirani Hodošan visoko sa 4:1 pobjedio je Dinamo iz Palovca. Za Hodošan pogotke su postigli Vlahek dva te Kovač i Krznar dok je za Palovčane pogodak postigao Križaić.
Dinamo iz Domašinca ostvario je zasluženu pobjedu protiv Kraljevčana 38 4:2 Za domaćina pogotke su postigli Zlatko Vugrinec dva Hlišć i Vugrinec za goste Tisaj i Percač dok je utakmicu sudio Željko Novak. Budućnost iz Podbresta očekivano je ostvarila pobjedu u Podturnu rezultatom 0:3. U ovome kolu Jadran iz Štefanca bio je slobodan.

U sljedećem kolu koje se igra 22. listopada sastaju se:

Vidovčan – Podturen u 16 sati, Dinamo (P) – Mladost (Pr.), Radnički – Hodošan, Polet (P) – BSK, Kraljevčan 38 – Spartak, Jadran – Dinamo (D). Budućnost (P) je slobodna.
Utakmice se igraju u ponedjeljak s početkom u 15 sati.

Zaostala utakmica: Dinamo (P) – Dinamo (D) igra se 29.10.2012. (ponedjeljak) u 14 sati.

Zbog treće opomene pravo nastupa u sljedećem kolu nema:

SPARTAK – Stjepan Marčec (2794)

Kazna isključenom igraču:

HODOŠAN – Marijan Vlah 3 (tri) utakmice

Veteranska liga zapad: Prva pobjeda Čakovca
 

Nogometaši Čakovca ostvarili su prvu prvenstvenu pobjedu u Gornjem Hrašćanu protiv trenutno trećeplasirane Pobjede te su napravili najveće iznenađenje 12. kola veteranske skupine-zapad. Pobjedonosni pogodak postigao je Žganec u 35. minuti utakmice u kojoj je sudac bio Dražen Šajnović. Omladinac iz Mačkovca također je iznenadio usred Čakovca pobijedivši trenutno drugoplasiranu Slogu. Domaćin je poveo 2:0 da bi gosti preko Mikolaja te u dva navrata Peserlina uspjeli preokrenuti rezultat na 2:3. Utakmicu je sudio Franjo Hergotić.

Omladinac iz Novog sela Rok je sa visokih 6:1 pobijedio Šenkovec. Šest pogodaka za domaćina postigao je Varga dok je za goste utješni pogodak postigao Farkaš. Bratstvo iz Savske Vesi je sa 4:1 pobijedilo Hajduk iz Brezja. Za domaćina pogotke su postigli Zelić dva te Posavec i Srnec dok je za goste pogodak postigao Grabrović. Sudac utakmice bio je Marinko Hrušoci.

Vodeće Nedelišće je uvjerlivo pogocima Ivice Vizingera u 20. Krznara, Dejana Vizingera i Dokleje pobjedilo Slobodu iz Mihovljana u utakmici koju je sudio Željko Kovačić.
U neizvjesnoj i ravnopravnoj utakmici Strahoninec je teško ostvario pobjedu nad Sokolom 3:2. Drabić je domaćina doveo u vodstvo u 11. minuti da bi Aldić u 20. povečao rezulčtat na 2:0. Uporni gosti uspijevaju pogocima Filipana u 24. i Ratajeca do 54. minuti poravnati rezultat na 2:2. Pogodak vrijedan pobjede postigao je Aldić u 65. minuti iz kaznenog udarca.

Sloboda je u Slakovcu 2:1 pobijedila Mladost iz Ivanovca u utakmici punoj preokreta. Gosti već u 6. minuti dolaze u vodstvo pogotkom Bašeka da bi domaćin preko Vibovca u 42. minuti iz kaznenog udarca te Korunića u 60. minuti preokrenuo rezultat na 2:1 i ostvario zasluženu pobjedu. Utakmicu je sudio Ivan Žganec.

Rezultati zaostalih utakmica: Omladinac (M) – Omladinac (NSR) 1-1, Strahoninec – Bratstvo (SV) 4-3.

U sljedećem kolu koje se igra u ponedjeljak 22. listopada s početkom u 15 sati sastaju se:
Mladost (I) – Bratstvo (SV), Sokol – Sloboda (S), Čakovec – Strahoninec, Omladinac (M) – Pobjeda, Šenkovec – Sloga (Č), Sloboda (M) – Omladinac (NSR), Hajduk (B) – Nedelišće. Utakmice se igraju u ponedjeljak.

Neodigrana utakmica 8. kola:

Nedelišće – Sokol
Igra se 18.10. 2012. (četvrtak) s početkom u 15,30 sati

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije