Komentar nedjeljnog kola: “Primijetili smo da je sudac podmićen”

1. MNL: Slavlje BSK-a u Podturnu

U današnjim susretima Prve lige samo jedna gostujuća pobjeda. BSK je slavio u Podturnu 3:1 nakon što je na poluvremenu vodio 1:0. Mladost je u Palinovcu nadoknadila dva gola zaostatka u susretu s čakovečkom Slogom. Na kraju podjela bodova rezultatom 2:2. Pušćine je s minimalnih 1:0 porazilo Čukovec, a Dinamo je u Palovcu petardom ispratio Polet.

1. MNL 10. kolo: Rudar – Sokol 0:0 /subota/, Sloboda (S) – Spartak 1:1 /subota/, Centrometal – Naprijed 2:0 /subota/, Dinamo (P) – Polet (P) 5:0, Mladost (I) – Omladinac (NSR) 2:2, Mladost (Pal.) – Sloga (Č) 2:2, Podturen – BSK 1:3, Pušćine – Čukovec 77 1:0.

2. MNL zapad: Hajduk pobijedio u gostima vodeći Šenkovec

Najugodnije iznenađenje kola priredio je Hajduk iz Štrukovca koji je u gostima pobijedio lidera Šenkovca 1:0. Jedini gol pao je desetak minuta prije kraja susreta. Šenkovečki kiks iskoristili su Plavi iz Peklnice koji su pobijedili Bratstvo iz Jurovca 3:1 i bodovno se izjednačili sa Šenkovcom. Plavi su dobili prvo poluvrijeme 1:0, a u nastavku je Bratstvo izjednačilo. S još dva gola ekipa iz Peklenice slavi s konačnih 3:1.

Tri utakmice završile su bez pobjednika. Međimurec je s Napretkom odigrao 3:3, a s 2:2 su završili Trnovec i Mura te Venera i Sloboda Mihovljan. Drava je u Kuršancu poražena od Strahoninca 1:2. Gosti su poveli već u prvoj minuti iz kaznenog udarca. Drava izjednačuje i s 1:1 se odlazi na odmor. U drugom dijelu Strahoninec zabija za tri boda.

Dva Mihaljevca došla su do minimalnih pobjeda. Mali Mihaljevec je s 2:1 bio bolji od Jedinstva iz Novog Sela na Dravi. Domaćin je otišao na poluvrijeme s igračem više i prednošću 2:0. No Naprijed nije odustao te je smanjio s igračem manje na 2:1, no više od toga nije išlo. S 2:1 je i Jedinstvo iz Gornjeg Mihaljevca porazilo fenjeraša Mladost iz Selnice.

2. MNL zapad 10. kolo: Drava (K) – Strahoninec 1:2, Međimurec – Napredak 3:3,  Trnovec – Mura 2:2, Venera– Sloboda (M) 2:2, Šenkovec – Hajduk 0:1, Mali Mihaljevec – Jedinstvo (NSD) 2:1, Jedinstvo (GM) – Mladost (S) 2:1, Plavi (Pek.) – Bratstvo (J) 3:1.

2. MNL istok: Golijade u Turčišću i Donjem Vidovcu

U sedam popodnevnih susreta gosti nisu uspjeli doći do pobjede. U Turčišću je Borac pobijedio Galeba 4:3. Na poluvrijeme se odlazi s 1:1. U nastavku domaćin je poveo 4:1, a Galeb se vratio na gol zaostatka pri 4:3 i tako je završilo. Još je pet ekipa slavilo kod kuće. Trnava je pobijedila budućnost 3:1, ČSK je s minimalnih 1:0 bio bolji od Drave. Dubravčan je s jednim golom pri kraju prvog i drugog poluvremena bio bolji od Hodošana 2:0, dok je Mladost u Svetoj Mariji pobijedila Dubravu 4:1. Vidovčan je porazio Kraljevčana s čak 7:2. Remi u Orehovici gdje su Croatia i Draškovec završili 2:2.

2. MNL istok 10. kolo: Graničar (N) – Dinamo (D) 1:3 /nedjelja u 10:30 sati/, Croatia – Draškovec 2:2, Trnava – Budućnost (P) 3:1, ČSK – Drava (DM) 1:0, Borac – Galeb 4:3, Dubravčan – Hodošan 2:0, Mladost (SM) – Dubrava 4:1, Vidovčan – Kraljevčan 38 7:2.

3. MNL zapad: Parag u Mačkovcu prekinuo utakmicu

U Mačkovcu je ekipa Omladinca dočekala Parag. Poluvrijeme je završilo 1:1. U drugom poluvremenu je dosuđeni kazneni udarac za domaćina nakon čega su gostujući igrači napali suca koji je prekinuo susret.

Nazvali smo predstavnika Paraga Damijana Oršoša da pitamo što se događalo, a on nam je odgovorio: “Poluvrijeme je završilo 1:1. Nakon kaznenog udarca za domaću ekipu došlo je do naguravanja i sudac je prekinuo susret. Nepravedno je sudio penal. Cijelo vrijeme je sudac sudio za domaćine, primijetili smo da je podmićen. Naš igrač je ležao na zemlji, domaći igrač je pao preko njega.”

Plavi su u Prekopi poraženi od vodećeg Zebanca 1:3. Poluvrijeme su gosti dobili 0:2. Sloga je u Štrigovi pobijedila Zasadbreg 2:0 s po jednim golom u svakom poluvremenu. Bratstvo je bilo bolje od Hajduka 3:0.

3. MNL zapad 9. kolo: Donji Koncovčak – Dinamo (Ž) 4:1 /subota/, Omladinac (M) – Parag 1:1 PREKID, Bratstvo (P) – Hajduk (B) 3:0, Plavi 1975 – Zebanec 1:3, Sloga (Š) – Zasadbreg 77 2:0. Pobjeda je bila slobodna.

3. MNL istok: Petica Jadrana

U ovom je kolu Torpedo slavio kod kuće pobijedivši Radnički 2:0. Budućnost Miklavec i Mladost Dekanovec završili su 3:3. U Svetom Jurju u Trnju domaće Trnje poraženo je od Jadrana 0:5 primivši tri gola u prvom dijelu i dva u nastavku. Otok je kao gost na svom terenu porazio Romsku vatru 4:0.

3. MNL istok 9. kolo: Bratstvo (SV) – Borac (DH) 2:2 PREKID /subota/, Eko – Omladinac (DS) 1:4 /nedjelja u 10,30 sati/, Budućnost (M) – Mladost (D) 3:3, Trnje – Jadran 0:5, Romska vatra – Otok 0:4 /igralo se u Otoku/, Torpedo – Radnički 2:0.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije