2. HMNL sjever: Grandy na domaćem terenu pobijedio zagrebački Fusio!

Po dva gola u pobjedi MNK Grandya postigli su Hruško, Cirkvenčić i Bastašić!

Malonogometni klub Grandyi iz Strelca ostvario je u premijernom nastupu pred svojim gledateljima povijesnu prvu pobjedu u 2. Hrvatskoj malonogometnoj ligi sjever pobijedivši MNK Fusio iz Zagreba 6:4 te dokazao svima da će kao novajlija u ligi biti tvrd orah za sve protivnike!

Pred početak utakmice tajnik MNS-a Darko Jambrović predao je pehar kapetanu domaćina Mario Oršiću za osvojeno prvo mjesto Međimurske malonogometne lige u minulom prvenstvu.

Poveli su igrači MNK Grandya i Uspinjaču u prvom kolu te držali taj rezultat sve do nekoliko seukndi prije kraja prvog poluvremena. Tako je bilo i u Maloj Subotici. Međimurski malonogometaši krenuli su žustro i odgovorno te već u 4. minuti nakon ubačaja sa lijeve strane preko Marka Hruška poveli 1:0! Gosti su za tri minute preko Horvatina u 7. te Murtića u 14. minuti preokreću rezultat na 1:2 da bi Bojan Cirkvenčić u 17. te Bastašić u zadnjoj minuti prvoga dijela rezultat preokrenuli na 3:2.

U nastavku utakmice domaćin je dominirao terenom bio puno bolji od gostiju, da bi Hruško i Bastašić odveli domaćina u vodstvo od 5:2. Kasnije je Mutić smanjio na 5:3, a Cirkvenčić u 40. minuti povećao na 6:3. Anić je u tek u posljednjim sekundama utakmice pogotkom ublažio poraz.

Domaćin je na kraju utakmice bio nagrađen od strane malobrojnih, ali bučnih gledatelja velikim aplauzom zbog izuzetno vrijedne i potpuno zaslužene pobjede. Dokazali su domaći igrači da se međimurski malonogometaši mogu nositi sa momčadima koje treniraju i četiri puta tjedno!

Nakon utakmice proslavljena je pobjeda u Dominu baru gdje je domaćin pripremio večeru i za gostujuću ekipu i suce utakmice. U sljedećem kolu Grandy u petak 19. listopada u 20 sati gostuje u Zagrebu kod MNK Zagreb 92.

GRANDY 6
FUSIO 4

MALA SUBOTICA
Školska sportska dvorana. Gledatelja 30. Suci: Jelić (Ribić Breg) i Čosić (Vž). Delegat: Kapeš (Vž).
STRIJELCI: 1:0 Hruško (4), 1:1 Horvatin (7), 1:2 Murtić (14), 2:2 Cirkvenčić (17), 3:2 Bastašić (20), 4:2 Hruško (20), 5:2 Bastašić (32), 5:3 Murtić (38), 6:3 Cirkvenčić (40), 6:4 Anić (40).
MNK GRANDY: Marčec, Gorupić, Cirkvenčić, Fažon, Bastašić, Goričanec, Oršić, Valentić, Vuković, Hruško, Kolar. TRENER: Nikola Goričanec.
MNK FUSIO: Baturić, Murtić, Matišić, Rimac, Anić, Jurković, Horvatin, Miović, Sudar, Hučić. TRENER: Zdravko Mavrović.
IGRAČ UTAKMICE: Marko Hruško (MNK Grandy).

Izvor tablice: Crofutsal.com

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije