Uoči 10. kola 1. međimurske lige: Derbi kola Centrometal – Naprijed

Ove subote/nedjelje na rasporedu je 10. kolo najkvalitetnije Međimurske lige koje donosi puno zanimljivih utakmica dok je zasigurno derbi kola utakmica u Macincu između  Centrometala i trenutno vodeće ekipe prvenstva Naprijeda iz Cirkovljana. Domaćin je neočekivano poražen na svom terenu u minulom kolu protiv Rudara te će zasigurno sve učiniti da prvi poraze trenutno vodeću ekipu na prvenstvenoj ljestvici.

Domaćinu se u ekipu ponovno vrača Darko Gunc stup obrane bez kojeg obrana nije ista što potvrđuje podatak da je u dva navrata kada nije zbog privatnih obaveza igrao Centrometal izgubio dvije utakmice. Utakmicu sudi Igor Križarić, pomoćnici su mu Damir Fodor i Dario Bubek dok je delegat Željko Bacinger.

Nakon što su skinuli sa vodećeg mjesta Centrometal te potvrdili da imaju izuzetno kvalitetnu ekipu nogometaši Rudara ugošćuju Sokol iz Vratišinca koji se iz utakmice u utakmicu diže i koji je ostvario dvije uzastopne pobjede. Domaćin je favorit na ovoj utakmici ali gost će sigurno dati sve od sebe da pokušaju doći do povoljnog rezultata. Utakmicu sudi Ivica Križaić pomoćnici su mu Lidija Kraljić i Stjepan Fic dok je delegat Darko Jambrović.

Dinamo iz Palovca ugošćuje posljednje plasirani Polet iz Pribislavca i domaćin vjeruje da će ostvariti i prvu prvenstvenu pobjedu pred svojim navijačima. Sudac utakmice je Dražen Jurčec pomoćnici će mu biti Zoran Novak i Saša Mihalić dok je delegat Željko Štefanac. Sloboda iz Slakovca apsolutni je favorit protiv Spartaka dok utakmicu sudi Marin Horvat pomoćnici su mu Borut Križarić i Jadranko Kukovec dok je delegat Antun Vlahek.

Pretposljednja Mladost iz Ivanovca ugošćuje dvanaesti Omladinac iz Novog sela Roka i jednostavno mora dobiti utakmicu ako želi uhvatiti priključak sa ekipama koje žele što prije napustiti opasnu zonu. Zasigurno i Omladinac u ovoj utakmici  vidi svoju priliku što garantira da će utakmica biti napeta. Utakmicu sudi Dario Srnec pomoćnici su mu Dražen Sukanec i Bruno Brljak dok je delegat Stjepan Đuranec.

Nakon što je u Belici visoko pobjedila BSK, Mladost iz Palinovca ugošćuje čakovečku Slogu koju je već nedavno pobijedila odnosno izbacila iz KUP-a. Domaćin je apsolutni favorit dok  je glavni sudac utakmice Velimir Levačić, pomoćnici su mu Tihomir Kraljić i Josip Kedmenec dok je delegat Josip Lesjak. Nakon što je u minulom kolu slavio u Čukovcu NK Podturen ugošćuje BSK koji je nanizao tri uzastopna poraza.

Domaćin je favorit utakmice ali beličanci su kvalitetna ekipa koja je u krizi ali ako zaigraju kako znaju i umiju mogu ostvariti povoljan rezultat. Utakmicu sudi Božidar Kolarić pomoćnici su mu Ivica Horvat i Neven Bujanić dok je delegat Krešimir Glavina. Pušćine koje je posljednje dvije utakmice poraženo sve će zasigurno učiniti da prekinu taj niz i da ostvare pobjedu protiv Čukovec 77 koji im dolazi u goste. Sudac utakmice je Tomislav Herman pomoćnici su mu Dragutin Novak i Toni Fažon dok je delegat Franjo Fais. Utakmice u Macincu, Slakovcu i Murskom Središću odigravaju se u subotu dok se sve ostale igraju u nedjelju s početkom u 15.30.

Zbog treće opomene pravo nastupa u sljedećem kolu nemaju:

POLET (P) – Boris Vrbanec (648), Marko Krištofić (665)
DINAMO (P) – Nikola Šegović (2801)
SLOGA (Č) – Davor Vabec (2146), Goran Hadžić (1403)

Disciplinski sudac:

Stjepan Talan

Lista strijelaca:

10 zgoditaka – Dario Šoltić (Rudar)
9 zgoditaka – Tomica Mlinarec (Mladost Pal.)
8 zgoditaka – Nenad Vibovec (Centrometal)
7 zgoditaka – Alen Kovačić (Rudar), Dario Vadlja (Mladost Pal.)
5 zgoditaka – Damir Režek, Željko Glavina (Naprijed), Nenad Škrilac (BSK), Ivan Risonjić (Mladost I)
4 zgoditaka – Dino Herc, Dražen Vukina (Čukovec 77), Jurica Novak (Mladost I), Marijan Dumančić (Centrometal), Matija Kolar (Podturen), Manuel Posavec (Sokol), Emanuel Šegović (Spartak), Boris Vrbanec (Polet P), Saša Treska, David Treska (Sloboda S), Denis Halić (Mladost Pal.), Davor Vuković (Omladinac NSR), Antun Ružman (Naprijed)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije